>>>>
Odpowiadasz na wpis
>> sinue, 2010-05-05 03:13:57
DO ========== ROLANDSINGER
================================
i przy Panu Piotrze jesteś jak zwykły kundel .......... i piszesz tak niesmacznie i
tak żenujące teksty ,ze mozna nabrać odruchu wymiotnego.........
załuż sobie chłopie własne forum ........... i tam dawaj popisy swojej agresji i niekompetencji itd......
<<<<
Ja czytam audiohobby od początku jego powstania. Wiele lat audiostereo, mp3forum od dawien dawna ...
i uważam ..., że każdy ma prawo do swojego zdania. Każdy inaczej odbiera muzykę/brzmienie.
Mnie SR60, SR325 wogóle nie pasowały ...
Recenzje Pana Piotra czytam również z przyjemnością, co nie znaczy ze całkowicie się z nimi zgadzam. Pan Piotr ma swój tor i z tym torem tak a nie inaczej zgrywają się testowane słuchawki.
Nawet ostatnio @lancaster zdziwił się wynikami ostatnich testów bo odbierał recenzowane słuchawki inaczej.
Jest coś takiego jak synergia sprzętu i indywidualny odbiór przekazu audio.
Mozna zarzucić @Rolandsingerowi zawziętość ale jakoś nigdy nie można było braku kultury. A takowego braku można się dopatrzyć w powyższej wypowiedzi.
Jaki sens ma dyskusja gdy wszyscy zgadzają się z jednym punktem widzenia ...
Zresztą wielokrotnie @Rolandsinger podkreślał, ze głównie zirytowała go cena flagowych Grado w porównaniu do ich awaryjności i tego, ze nie wszyscy odbierają je jako dobre. Polecam czytać dokładnie a nie wybiórczo.
Zawsze najłatwiej skrytykować tor, ale tu się zgodzę z @Rolandsingerem ze dobrze jest tez porównać sprzęt do takiego dostępnego w sklepie ...
Na koniec: ja też robię błedy ortograficzne ale zawsze potem przepraszam, ew. piszę o braku możliwości edycji