Audiohobby.pl

Ostatnio obejrzane.

Dudeck

• 5101 / 6071
  • Ekspert
12-11-2010, 15:58
A ja właśnie zmęczyłem "Kult" z Nicolasem Cagem . Zmęczyłem , ponieważ w miarę dobrą fabułę psuł mi widok wyglądającego na wyraźnie cierpiącego z bólu aktora . Pewnie zakontraktowane terminy nie pozwoliły mu wpierw wyleczyć kontuzji . Facet cierpiał w każdym kadrze , a ja cierpiałem wraz z nim . Taki już uczuciowy jestem .

• Gość
12-11-2010, 16:22
Machete - Atopos - byłes zachwycony?, bo ja tak.
Natomiast Maczeta jest wtórna do bólu - Kill Billem i Grindhousem podjezdża na kazdym kroku:)
Nie mniej, jako wielki fan Tarantino i Rodriqueza, skrzętnie odkładam do płytoteki!

ps. Jessica Alba może buty pastować Michelle Rodriguez:), śmierć nieśmiertelnego Seagala, zjazd na wyprutych flakach, obcięcie czterech głów jednym ruchem, Lindsay Lohan w... habicie, diaboliczny De Niro, skaczące samochody...
Palce lizać!

• Gość
12-11-2010, 16:28
Zapomniałem dodać, że Danny Trejo ma przyjemność z ww. paniami :)

• Gość
12-11-2010, 20:46
Rock\'N\'Rolla, Guya Ritchiego - znacznie słabszy niż Przekręt, nie mówiąc o Porachunkach, ale klimat trzyma.
Dla wielbicieli reżysera.

grisza_1982

• 389 / 5381
  • Zaawansowany użytkownik
12-11-2010, 21:13
Akiro Kurosawa - Rashomon

Detektyw Kwass

• 7851 / 6064
  • Ekspert
19-11-2010, 15:15
>> Ego-n, 2010-11-11 20:31:13
>Przed chwilą obejrzałem "Predators", bez przykrości :)

Co takiego?
Toż to największa chała jaką kojarzę ostatnio.
Ludzie, nie słychajcie Egona, on was usiłuje wkręcić!
W ogóle o ile Alien bywał lepszy i gorszy to zawsze jakiś tam poziom trzymał, za to Predator, oprócz pierwszego to dla mnie zawsze synonim tandety.
Podczas kolejnych projekcji Predatorów odczuwałem nieznośne zażenowanie i kac moralny z powodu zmarnowania pieniędzy na bilet.

Zlote Ucho

• 2690 / 5392
  • Ekspert
19-11-2010, 17:24
>Detektyw

Mialem i mam DOKLADNIE takie same odczucia.
.....................................................................................................................................
Nikt nie powinien decydowac o NASZYCH wpisach, jesli - nie naruszaja oczywistych norm.

Haka

• 2996 / 5391
  • Ekspert
19-11-2010, 18:37
Po raz enty :  " Szeregowiec Ryan ".

Ilekroć obejrzę ten film  , włączam potem Medal of Honor  i mszczę się za Forresta Gumpa .

Makduf

• 499 / 5689
  • Zaawansowany użytkownik
22-11-2010, 23:05
"Będzie głośno" czyli The Edge, Jimmy Page i Jack White w pasjonującym dokumencie.

Zlote Ucho

• 2690 / 5392
  • Ekspert
23-11-2010, 20:38

Ostatni Gaspar Noe - "Enter the Void" !

Jak dla mnie - objawienie !
Innych moze przytloczyc swoja forma (ruchy kamery np.),
co przy czasie trwania (ok. 160 min.) stawia duze wymagania przed ogladajacym.
No, chyba, ze mocno nacpanym. Wtedy, zapewniam - objawienie ! :))

"Las Vegas Parano" wysiada w przedbiegach !
.....................................................................................................................................
Nikt nie powinien decydowac o NASZYCH wpisach, jesli - nie naruszaja oczywistych norm.

• Gość
25-11-2010, 04:22
Milczący i Merytoryczny Skurwysyn

Ty Pierdolona puszysta kaczko - przeczytałeś moją recke?Wątpię.
Oczywiście, że film jest beznadziejny, ale to nie znaczy, że obejrzałem go umierający.
Star łem się z Atoposem, choćby na zsf, co Ciebie nie prdystynuje do wystawiania ocen.
Twoje opinie, bo nie napiszę recenzje są poniżej zelówek. Wie  Paszeko co to zelówka?
I niech Paszeko wniesie w końcu tę tacę. I niech nie odreagowuje.

• Gość
25-11-2010, 08:30
Milczący i Merytoryczny Skurwysyn

>> Zlote Ucho, 2010-11-23 20:38:31

Ostatni Gaspar Noe - "Enter the Void" !

Jak dla mnie - objawienie !

Ty, Atopos wszystkie filmowe gówna uważasz za objawienie. Nawet jak operatorowi kamera z ramienia spadła.
Nie ufam Ci.

Co do Predators - pisałem z przymróżeniem oka - a seqel bedzie na bank. Nie zażyna sie... Lam.
 Obejrzałem Mistyfikację - świetny knot, domownicy udawali, że wychodzą po kanapkę lub herbatę.
Ja TRWAŁEM. Cały film w nieprzytomnej głowie. Też zresztą zrzynka. Nawet nie pamiętam z czego.
Fajna Błaszczyk - już dawno nie widziałem Jej, w wartościowym filmie.
A, dwa szczury w jednej klatce.

Detektyw Kwass

• 7851 / 6064
  • Ekspert
25-11-2010, 15:41
>> Ego-n, 2010-11-25 04:22:10
>Star łem się z Atoposem, choćby na zsf

ZSF? Wycinaliście sobie nawzajem hołubce?

>Twoje opinie, bo nie napiszę recenzje są poniżej zelówek. Wie Paszeko co to zelówka?

No laska taka co ma na żel włosy zrobione.

>I niech Paszeko wniesie w końcu tę tacę.

Bóg zapłać.

Zlote Ucho

• 2690 / 5392
  • Ekspert
25-11-2010, 18:44

Wszystkie filmy Gaspara Noe uwazam za swietne.

Zlote Ucho

• 2690 / 5392
  • Ekspert
26-11-2010, 00:50

Adam\'s Apples (chyba dunski) - bardzo dobry.