Audiohobby.pl

Dapik Cyrus

pień

• 3136 / 1653
  • Ekspert
04-01-2026, 19:03
W sumie to trzeba było wcześniej założyć wątek a nie marudzić w sąsiednim.   No ale taki jakiś zapłon szachisty :) i zatrybiłem dopiero przed chwilą.   Nowy folder w kompie na obrazki dla niego zrobiłem żeby mi się ew. coś nie potorbiło --  nooo, właśnie.
  Poza tym to jakby serwisówka jest :)
   Myślałem że malucha wykończę całkowicie ale gdzie tam, jak zwykle terminy zawalone.
    Jak by jednak nie było to troszkę do przodu i zasadniczo to na próbę techniczną odpalił bez problemów.   Ekranik został , jednak wątpię czy zdechł a poza tym wiele na nim widać nie będzie.   Pewno za  wskaźniki  wysterowania będzie robić heheheh.  Będą wielgachne bo w końcu ekran ma 3/4  cala  hehehe,  czy jakoś tak.

pień

• 3136 / 1653
  • Ekspert
05-01-2026, 09:44
Oczywiście niczego z ekranikiem nie zrobiłem .   Sprawdzałem z różnymi słuchawkami jak jego wzmacniacz słuchawkowy pracuje.
   No i wypadło że bardzo fajnie słucha się ze starymi Creative Aurvana Live 2.   Wzmacniaczyk fajnie się z nimi układa, sam stareńki CS4398 to może nie jakiś tam hiend wyczesany ale jak to mówią >muzyczna< kostka i jakby na HiFi to się załapuje.  Sam pCp też daje radę i w efekcie jestem zadowolony.    Wyszło w pytkę :)
   Teraz zaś z rana wyszło trochę moje bałaganiarstwo.   Ponieważ to już trzecie urządzenie pracujące pod Lyrionem to po włączeniu natychmiast skapowało się że ma kumpli, czy też rodzinę hehehehe  Niezwłocznie obczaiło wszelkie zasoby rodzinne, niezwłocznie uznało je swoje :)   Niby nic złego gdyby nie to że mnie zamotało, ponieważ wszystkie dyski nazwałem podobnie.  Typu  cycu-cycek-cycuś .....   przy czym główne na obu urządzeniach to >cycu   hehehehhe
   No i mnie się popierniczyło.   Już myślałem że  coś namotałem  ale wyłączyłem w przebłysku drugie urządzenie i dapik Cyrus jakoś to zamieszanie ogarnął.
    No ale dyski i ich foldry główne też trzeba ponazywać w/g jakiegoś oczywistego klucza, bo zginę inaczej.