Dla mnie bit-perfekcja w wydaniu LMS jest kluczowa i dlatego nie chce mi się odkrywać i eksperymentować z innymi platformami.
Masz absolutną rację :) Ja to taki owsik co to się wierci w ...... ale pora również przyjąć takie stanowisko i olać wszelkie dochodzenia.
Oznajmiam więc że chromolę wszelkie elaboraty, dochodzenia i wizje > dlaczego tak a nie inaczej bo tylko czacha dymi a pożytku zero.
a to
LMS jest The Best i jak stos na czarownice-skuteczny dość :)
W sumie to dzisiaj nawet trochę z ciekawości łaziłem tu i tam. Nadziałem się na niebiański opis genialnej konstrukcji streamera i dac-a do pary. Firmy nie podam ale cena odlotowa, naprawdę. Za tą parę można kupić Porsche :)
No fakt że śliczna rzeźba z amelinium w ilości wystarczającej na felge Porsche-aka.
Jakie cuda w środku=genialnie rozwiązujące nierozwiązywalne problemy, gdzie indziej nie spotykane oczywiście.
Aż normalnie wziąłem popatrzyłem w swojego ulepa bo numerki jakichś fantastycznych podzespołów Wolfosna z magistrali I2C i AKM z interfejsu znajome mi się zdały. Również niespotykany sposób izolacji sygnału od szumów zasilaczy i innych przy użyciu światła !
Nosz kurna- naprawdę pojechali jako jedyni na świecie.
Zrobiłem parę fotek żeby sprawdzić czy nie trzeba iść do garażu po jakąś linę- w wiadomym celu hehehehehe
Nooo, tam ekranika nie było - uzasadniając że i tak nic nie widać na takich małych. Można za to do TV podłączyć.
Cała ta audiofilia to sprzedawanie urojeń które są ładnie zapakowane. Ważne żeby ludzie za dużo nie wiedzieli heheheheh i wierzyli w te kity które wciskają.