XYZPawel, najpierw się naucz elementarnej kultury na forum, bo znowu będziesz peplał gdzieś, że Cię wywalili za poglądy. To nie jest wątek o słyszeniu. Nam się to wszystko wydaje, a piszemy o urządzeniach, które powodują, że nam się wydaje, że jest pięknie. U mnie to nawet nie jest mocno skorelowane z ceną lub marką, ale też cierpię na tę przypadłość, a żona w sumie się cieszy, że wybrałem audiofilizm zamiast alpinizmu. Lepszy pier**lnięty ojciec dzieci, który przynosi kasę, niż pochowany. Idź uświadamiaj innych, naprawiaj świat tam, gdzie może to przynieść coś więcej niż udowodnienie swojej racji w specyficznych okolicznościach. Audiostereo odwiedzam dużo dłużej od Ciebie, Ty jak na kablosceptyka wymiękasz i merytorycznie i logicznie, bo mało o kablach wiesz, i nie rozumiesz błędów w swoim podejściu. Tłumaczyłem Ci to już w innym wątku. Nie udowodnisz braku różnic jako prawdy ogólnej, bo tego zrobić się nie da. Takie prawa logiki.
Proszę administratora o przeniesienie niektórych wpisów do innego wątku. Nie pogniewam się.