Wolno- znaczy standardowo.
Dla ew. kibiciów :) daję znać że prace trwają.
Dzisiaj dzień średni na jeża bo to dentysta i takie tam. Dorobiłem jednak porządną antresolę dla malinki która i tak była w planie :)
Ma być blaszana i jeszcze z góry dekiel będzie żeby- nooo- wiadomo- malina sieje znacząco, ale dla audiofili będzie wersja że to ochrona przed promieniowaniem kosmicznym.
OIgarnąłem kołchoz który poczyniłem pod wpływem radości z zakupu urządzenia do robienia zacisków- crimp tool po audiofilsku.
Mówię sobie będzie ładnie hehehehe
Taaaaa- nie ma to jak drutem normalnie skręcić albo zlutować do kupy/ Bo to co za pomocą crimp tool można zrobić to najwyżej jaki kabel w przyczepie od traktora gdzie nie widać i wszystko jedno. Albo w fabryce co po kosztach leci i byle małpa da radę tym się posłużyć.
Zrobiłem też ekran na same pstryczki i kabelki - też w ramach ochrony przed promieniowaniem kosmicznym :)
Pod antresolą malinki będzie jeszcze drugi selektor ten od RCA i zawierzyłem planom z neta co do wymiarów- bo cholera wie kiedy dojdzie a czekać w nieskończoność nie mogę.
Powoli zacznę składać finalnie to co jest a DAC i selektor jak w końcu dojdzie to wyląduje w środku ma się rozumieć.