Blog Piotra Ryki ma chwilowe problemy z publikowaniem komentarzy, więc tą drogą spróbuję nawiązać kontakt.
Cieszę się, Piotrze, że Susvara trafiła w końcu w Twoje ręce. Jak zwykle recenzja bogata i dająca do myślenia. Jestem ciekaw jak byś ocenił dźwięk Susvary ze wzmacniaczem o większej mocy niż 25 watów (rozumiem przy 8 omach) na kanał. Jak sam napisałeś, dedykowany wzmacniacz Hifimana, EF-1000, oddaje 20 watów przy 35 omach, dodatkowo w klasie A. Tak się składa, że Pass Labs XA25 z pre XP-12 ma nominalnie 25 watów (zmierzono więcej) i po XLR (do pre) zdecydowanie wystarcza i jednocześnie był to zdecydowanie najlepszy dźwięk jaki z Susvary wydobyłem, choć już mi się zatarło jej brzmienie z EF-1000, może da się do niego niebawem wrócić.
Przy okazji, wiadomość od dystrybutora sprzed kilku dni (na piśmie, czyli w emailu), i jednocześnie drobna korekta do Twojego tekstu: oficjalna cena EF-1000 to 72k PLN - wcześniej były pewne trudności z określeniem ceny, raz słyszałem 50k raz 80k, teraz rzecz się wyjaśniła.