Audiohobby.pl

Test sluchawek w obecnym numerze HiFi i Muzyka ...

magus

• 20990 / 6107
  • Ekspert
18-09-2008, 16:09
kopaczmopa

sorry ale w sprawie wątku przyjmujesz tę samą dziwną logikę co w sprawie recenzji słuchawek

skupiasz się na tym, że w jakiejś kwestii masz podobne zdanie jak redakcja a jednocześnie resztę problemu pomijasz

koncentrując sie na tym, ze Piotr napisał coś nie na temat kompletnie odwracasz proporcje

w świetle tego, że Redakcja bezprawnie usunęła Piotr, autora wątku, z forum i pozwala na robienie z tego wątku śmietnika, to fakt że Piotr, twoim zdaniem (dobra, niech będzie, że obiektywnie), napisał coś nie na temat jest KOMPLETNIE BEZ ZNACZENIA
------------------
maciek_m
Odszedł 13.10.2016r.

Rafaell

• 5033 / 6101
  • Ekspert
18-09-2008, 16:23
>> kopaczmopa, 2008-09-18 15:57:58
Sorry ale zaczynasz się wpieprzać miedzy wódkę a zakąskę. Tamten wątek słuchawkowy prowadził i założył Piotr i ktoś zaczął mu się tak po ludzku z "życzliwości" wpierdalać i mówić co i jak ma pisać. Ci "ludzie" zachowali się jak jakieś skurwysyny blokując na zawsze ludziom pozytywnie nastawionych do innych  konta i dostęp do ich własnej prywatnej poczty, w tym także mnie .

Rafaell

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

szwagiero

• 2240 / 6106
  • Ekspert
18-09-2008, 16:35
Panowie nie róbmy drugiego AS - może czas zakończyć tę dyskusję?

Pozdrawiam,

kopaczmopa

• 786 / 6044
  • Ekspert
18-09-2008, 16:37
Nie chce znow do tego wracac, po prostu czesc tutejszych forumowiczow tez zrobilo z tamtego forum smietnik z fajnych watkow chlew i ma to duze znaczenie dla mnie ktory cenil audiostereo. Wiem ze redakcja zrobila chlew z samego forum ale jednak to nie usprawiedliwia mimo wszystko pewnych zachowan.
Inna sprawa jest ze rozumiem ich racje, naprawde prosze tego nie traktowac jako pozwolenie i poparcie dla redakcji do nieodpowiedniego traktowania, po prostu jednak uwazam ze nie powinni tego robic w pewnych miejsach, watkach i wpisywac jakies swoje osobiste przezycia w tematy dotyczace czego innego.
ciekawosc brzmienia

kopaczmopa

• 786 / 6044
  • Ekspert
18-09-2008, 16:39
na wszystko jest odpowiednie miejsce, Szwagiero masz racje nie ma sensu dalej o tym dyskutowac.
Prosze  tylko nie odbierac moich postow jako czegos wrogiego temu forum czy osobom z niego, mozemy miec rozne gusta i inaczej odbierac muzyke ale podoba mi sie ze mozna na nim w jakis sposob rownorzednie dyskutowac i mam nadzieje to sie nie zmieni,
ciekawosc brzmienia

Rafaell

• 5033 / 6101
  • Ekspert
18-09-2008, 16:42
>> szwagiero, 2008-09-18 16:35:24
Oczywiście

Jak na razie znów widać ruchy ratunkowe i je odczuwamy

IQ Partners S.A jeszcze niżej leci na pysk i robią nerwowe ruchy, nie rozumiem  dla czego na naszym forum?
Spieprzać dziady z tego forum!

Rafaell

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

konto_usuniete

• 56 / 5630
  • Użytkownik
18-09-2008, 16:48
Bardzo przepraszam ale w takich momentach nie mogę powstrzymać się przed wklejeniem np. czegoś takiego :)
Już mnie nie ma.....

intuos

• 1003 / 6104
  • Ekspert
18-09-2008, 17:05
niemoglem sie powstrzymac....

CO ZA DEBILNY TEMAT.......................................................................

lepiej nie pisac nic niz tworzyc tematy z gory bezsensowne , powstajace tylko po to by cos pisac.

x500

• 461 / 6083
  • Zaawansowany użytkownik
18-09-2008, 17:09
Panowie ( bo pan tu nie widze ) , watek zalizylem nie po to by rodzic wasnie miedzy Wami czy miedzy portalami , badzmy ponad to .
Chcialem pokazac ze po takiej recenzji mozna by domniemywac iz cala reszta testow rowniez traktowana jest ... hmm ... lekko .
Kazdy wiec oceniany klocek , glosnik czy sluchawka pozostaje skazany/a na widzimisie recenzenta . Wazne jest logo i/lub tylko cena . Nie wiem jak to sie ma do rzeczywistej wartosci ocenianych przedmiotow ...
Onegdaj kupowalem inny \'\'periodyk\'\' , mianowicie Twoja Komurke . Az do czasu gdy jakas sympatyczna pani oceniala telefon Siemensa ( nie pamietam modelu ) , a  w konkluzji napisala tak :

\'\'Telefon jest fajny bo jest maly i idealnie paduje do damskiej torebki\'\'

Oczywiscie nic na temat GPRS  , bluetooth itp . Fajnie rozwiazany kalendarz  , ciekawe menu i dziwne rozmieszczenie funkcji przy pisaniu sms\'ow .
Tylko co to znaczy ? fajne, dziwnie , ciekawie ?

Uwazam ze podovny wydzwiek ma test sluchawek w HIFIiMuzyce , nic nie mowi o faktycznej jakosci tzw \'\'sprzetu\'\' , NIC .

cocor2007

• Gość
18-09-2008, 17:17
Intuos, przesadziłeś ! To się bardzo dobrze czyta ! Nie mam słuchawek od czasu SN-60 ( 62?) ale chyba sobie sprawię, bo coś w tych muszlach musi być, skoro wywołują takie emocje.

BTW, dziwi mnie to, że recenzent HFiM żyje w próżni. Gdyby dopisał we wstępniaku do testu, że CAL ( i inne) brzmią zupełnie inaczej po tuningu, wygrzaniu itp, bo tak piszą na forach ( nie tylko na tym ), to byłoby OK.
Przecież chyba interesują sie tematem HiFi, bo z niego żyją, nie? No, chyba, że calą wiedze czerpią z informacji od dystrybutorów. Jak zwykle -  wierszówka odbębniona, kasa wzięta, a czytelnicy w dupie :(

x500

• 461 / 6083
  • Zaawansowany użytkownik
18-09-2008, 17:18
Coz , ten DEBILNY TEMAT nie powstal z checi samego pisania bo akurat ja udzielam sie tutaj baaardzo rzadko zas moje topicki mozna policzyc na palcach jednej reki . Temat jest poprostu bardzo niewygodny dla pseudorecenzentow . Kropka .

cocor2007

• Gość
18-09-2008, 17:24
x500,

bardzo dobry temat ! Lenistwo i pseudowiedzę powinno się tępić nie tylko u polityków. HFiM nie jest za rozdawane za darmo Panie Stryjecki ! Wez pan na dywanik tego "teścia" ( od testu)  słyszącego inaczej !

magus

• 20990 / 6107
  • Ekspert
18-09-2008, 17:52
>> cocor2007, 2008-09-18 17:24:55
>Panie Stryjecki ! Wez pan na dywanik tego "teścia" ( od testu) słyszącego inaczej !
------------------
maciek_m
Odszedł 13.10.2016r.

konto_usuniete

• 56 / 5630
  • Użytkownik
18-09-2008, 18:01
>> magus, 2008-09-18 17:52:26

:D

cocor2007

• Gość
18-09-2008, 18:03