Odpowiadasz na wpis
>> lancaster, 2008-09-14 17:15:25
Bartek, sorki ale wlasnie dlatego ze spawarki brzmią jak brzmią slucham na 3,5W SET, i dlatego ze odgrody, czy dobre horny(bo ostatnio słuchalem też masakrycznie kiepskiego Klipscha) brzmią przy wszystich paczkach w ktorych ekspersja/życie jest odbierana/trzymana przez poduszki powodujace kompresję slucham wlasnie na wynalazkach.
Twoje zdanie - twoje prawo. Ja już się wypowiadałem że dla mnie jest tylko dynamika większa lub mniejsza, ekspresji tak czy siak nie widzę, ale ten temat można mielić do następnej gwiazdki i nie dojść do żadnych spójnych wniosków.
>>Ja już nie mieszam alkoholi bo nie ma potrzeby !:)))) A dobry dxwięk w moim rozumieniu to nie nawalanie się czymkolwiek tylko trzeźwe podnoszenie standardu przyjemnosci w zyciu.
Kiedy swiat na trzeźwo jest nie pdo przyjęcia - jak powiesz skąd to cytat to masz plus. Poza tym nie udawaj swiętego, każdy kiedyś chodził do szkoły i łoił różne rzeczy ;-) Ci co mieli honor to omijali jabole i denaturat, ale cała reszta to wio...
>>Z takim podejsciem na temat odgrody bedzie Ci bardzo ciężko zmontowac udany projekt.
?? Czyli z jakim? Z takim że dostrzegam wady? A w OZ to niby nie dostrzegam, mało wymieniłem? no i jakoś mi to nie przeszkadza, robię swoje. Nic nie jest idealne - z takiego własnie założenia wychodzę.
A to , że trochę się nie czuję w tym temacie i nie podzielam bezkrytycznego entuzjazmu do OB to mówiłem już od dawna i dawno juz określiłem na co w związku z tym liczę.