Trochę cicho siedziałem bo walczyłem z Trąbami.
Gotowe tak na surowo bez makijażu, widać wszystkie śruby i kołki. Trochę tego jest hehehe bo kołków cała paczka poszła , chyba było ich stówa a zostało kilka sztuk. Wkrętów ze 30 deko, buteleczka kleju Ponal do drewna 225 gramów, jeden brzeszczot do drewna, dwa metry rurki PCV 20 mm, 2 metry rurki PCV 16 mm, dwa metry pręta stalowego 5mm , 16 nakrętek M5 oraz 32 podkładki stalowe. Odrobina mazidła do dachu i waty tłumiącej , gilza poliuretanu oraz z 200? zszywek .
Oczywiście jeszcze ze 3 metry kabla głośnikowego i dwa głośniki hehehe.
No i sumarycznie trąby wciągnęły około 20 czystych roboczogodzin, jak dotychczas. Bo oczywiście makijaż swoje również zabierze.
Ponieważ trąby jakie są to każdy widzi ale jednak jakiś wyjściowy wygląd należy im nadać. Ponieważ są tego warte >) i pewnie jeszcze lekko 10 godzin trzebą będzie dopisać.
No więc tak/
Trąby z nie wygrzanymi głośnikami, chyba jednymi z najtańszych jakie w życiu kupiłem hehheh na dzień dobry skasowały B&W Matrix sy. Które całkiem przyzwoicie grają, jak by nie patrzył. Skasowały nawet Paździocha pierwszego i Paździocha drugiego na głośnikach które są jednostkowo chyba z piętnaście razy droższe, wysokotonowców z paździochów już nie liczę nawet a o takich drobiazgach jak zwrotnice i nerwy zszarpane przez ten wynalazek nie wspomnę. Byłem pewien , nie wiem dlaczego w sumie że świetnie zagrają z Rotelem. No i tak jest heheheh
Ale jeszcze lepiej zagrały z H/K który w środku wygląda jak amerykański ma się rozumieć ale na ruskiej licencji.
W obu przypadkach takie drobiazgi jak odlepiane dźwięku od membran nie sprawia im problemu.
Grają tak do , hmmm, cholera wie ile mocy biora na klatę bo efektywne są i nie ma co szaleć. Chodzi zwyczajnie o jakość, bo wysterowane do poziomu że sąsiedzi też już słuchają tracą swój urok. Szerokopasmowce nie nadają się na dyskotekę.
Taki mój wstępny wniosek.
A co do reszty heh, istnieje realna groźba że zostanę szerokopasmowym talibem.
Satysfakcja z tej dłubaniny na takim poziomie że nie pamiętam kiedy miałem podobnie.
Polecam >)