skorzystalem z :
http://onlinetonegenerator.com/zapuscilem 30Hz czyli cos co ew moze sie zdarzac czasciej niz raz na 100 płyt a w malych kolumienkach jakie uzylem do testu mam 10cm fulle wiec nie przetwazaja tego pasma, dla 50Hz mam buczenie i nie da sie sluchac.
Pomijajac ze w muzyce tego typu przydxwieki nie wystepuja, sa one znane z zasialczy raczej.
W kazdym razie na stronie macie suwak glosnosci generowanej czestotliwosci recznie wpisujecie wartosc. Muzyka puszczona z foobara i lecimy :-)
w ślepym tescie zero szans na stwierdzenie kiedy generator chodzi, chyba ze zamiast sluchac bedziemy patrzec na membrane (wychylenia), jak sie skupic na zmianach to są, pytanie czy nie wywolane dzialaniem 2 programow audio naraz, mam tak ze jak wepne foobara i YT naraz to brzmi troche slabiej, ale to sa wlasnie tego typu roznice, troche slabiej, wokal nie faluje jak bylo proponowane, mam wrazenie ze siada nieco dynamika zeby bylo smiesznie na skrajach pasma a wokal jakby nieco mneij bezposredni.
Ale zaraz zaraz slucham fulla, muzyka to blues z meskim wokalem basem z perki i dopiero zapodanie takiego cyrku robi ewentualny problem. Jesli ktos zapyta czy bede nagrania dopalal generatorem to na pewno nie. Nad przyczynami nieco slabszego dxwieku nie bede sie zastanawial(dynamika) nie sa to roznice duze i tak jak pisalem w slepym tescie nie jestem w stanie zgadnąc. Falowania wokalu jak pisałem brak.
Teraz kolej na Was :-)