Radmar, piękne wspomnienia.
Najczęściej to chyba powstawało logo AC/DC...?
RB 3200 jeśli był kupiony w sklepie RTV przy ul. Magnuszewskiej to ja stałem za Tobą....
Jeśli Ty masz 25 lat to ja ...26
pozdrawiam, życzę zdrowia
Oj no tak. Jakże by inaczej? Oczywiście, że na Magnuszewskiej. :) A to teraz przynajmniej już wiem, kto tak za mną stale chrząkał. :))) A RB 3200 Automatic nadal posiadam mimo jego wieku. I nadal jest sprawny i w sezonie użytkowany na działce. :) No ale w końcu był to sprzęt oznaczony wówczas polskim znakiem jakości. A to coś wówczas znaczyło. :)
A dziękuję, już mi trochę lepiej. Gripex zaczyna działać. :)
Mirek, do tych 25 to w rzeczywistości prawie drugie tyle by trzeba było dodać. A zeszyty (nie wszystkie oczywiście) to tak celowo na pamiątkę zostały dla potomnych. :))) Zresztą czego to w piwnicach nie ma? :) A w kwestii jeszcze muzyki, to mnie też metal za bardzo nigdy nie pociągał, ale czasami miewałem takie zajawki na posłuchanie czegoś innego i dzięki temu bardzo spodobała mi się kapela o nazwie Sonata Arctica. :) Ale to tak jako odskocznia, bo na co dzień by nie wytrzymał. :)
Tomek, po zeszytach to chyba każdy mazał. Nie było chyba zeszytu, na którym nie miałbym logo któregoś z metalowych zespołów. No ale mój kolega był bardzo twórczy. A nie zapomnę tylko, jak mu raz namalowałem na zeszycie logo Modern Talking. :) Ło matko!!! Myślałem, że to moje ostatnie minuty życia są. :)))
Maciek, nie, to jednak nie mówimy o tym samym koledze. Bo mój się ustatkował, zespołu deathmetalowego nie założył i zaczął też później słuchać muzyki nieco spokojniejszej. Magnetofon to urządzenie bardzo skomplikowane a biorąc pod uwagę ilość klawiszy jakie posiada, to muzycy z nas sa naprawdę wysokiej klasy pomimo dość młodego (25 lat) wieku. :)))))