No dobra, to zaraz zostanę sprostowany, co popieprzyłem. :)))
Marek - sklerozy i gorączki nie masz i dobrze wszystko pamiętasz. Pan Bogdan był jednym z prowadzących tę audycję (inne które prowadził są wymienione tu:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bogdan_Fabia%C5%84ski ), prowadzący się wymieniali a ja zapamiętałem go najbardziej z racji muzyki, którą puszczał i która wtedy mi pasowała - co doprowadzało do rozpaczy kolegę ze szkolnej ławy, który w ramach edukacji muzycznej rysował mi na okładkach moich zeszytów nazwy zespołów, których słuchał - do tej pory z zamkniętymi oczami mogę narysować logo Iron Maiden, Slayer, Sepultura, Obituary, Accept, Anthrax - niektórych z nich do dziś nie posłuchałem a nazwy znam, więc te lekcje nie były na marne i nauka nie poszła w las ;-) - a i żeby nie było, że nie na temat - kolega miał magnetofon M8047 oczywiście w kolorze czarnym :-).
Prostować więc nie ma co, z pamięcią u nas nie jest jeszcze źle, ale że za rogiem się czai starość to warto już teraz wziąć sobie do serca rady, jakich udzielił Jack Nicholson Morganowi Freemanowi w filmie 'Bucket List':
"Trzy rzeczy, które musisz zapamiętać, gdy się zestarzejesz:
1. Nigdy nie przegap toalety.
2. Nigdy nie zmarnuj erekcji.
3. Nigdy nie ufaj pierdom."