Tak rozumiem nie ma co wariować.
Tylko w naszym przypadku, przynajmniej ja tak mam: ( już chyba gdzieś to pisałem) poszukiwania, przesyłka, "celebracja już samej paczki!", pierwsze oglądnięcie decka, uruchomienie, światełka, wciągnięcie taśmy, chwalenie się przed innymi, itd. Bezcenne.
Dlatego za to płacimy. Czy dużo. Na pewno tak. Czy warto? To zależy. Jak komu się podoba, np. dżwięk z danego magnetofonu. Warto!
I tu możemy od razu można dodać odtwarzacze cd. Tak samo jak w przypadku magnetofonów. Ich możliwości, wygląd, czy warto i za co, ile można za taki cd dać,itp.
Ja zwracam uwagę na wygląd zewnętrzny i dżwięk, a także na wiadomo okazję cenowe. Jeżeli, wiec trafi się jakiś deck, którego nie miałem w planie kupować, to się też nie zastanawiam, choć nie ukrywam,że każdy zakup przemyślę. I te niespodziewane zakupy są też bardzo ekscytujące. A kończąc ten wpis. Mam pewność, że magnetofony, także odwarzacze cd wzmacniacze i inne będą zawsze trzymały cenę. Mam na myśli udane, rozchwytywane egzemplarze, wysokie modele,itd. I jeżeli ktoś liczy, że to stanieje, to niech się tego nie spodziewa. I jak teraz można wydać w miarę spokojnie wg potrzeb 300-400 zł, za jakieś udane, rozchwytywane egzemplarze, wysokie modele czy nawet 1000 zł. To w przyszłości, ta proporcja może wygladać, tak, odpowiednio: 450-600....i nawet 1500 zł.