>> Piotr Ryka
A jednak nie wytrzymałeś i ci trzasło :)
Czyli uważasz że nie miał go nikt normalny??? czyli miał go ktoś nie normalny???
Nigdy go nawet na oczy nie widziałem -no widzisz a ja go mam i nie tylko ten model i wcale to nie jest nadęcie tylko pasja poznawania techniki i nie tylko pasja kolekcjonowania .
>> Piotr Ryka
Ale wychowałem się jako audiofil na magnetofonach szpulowych i kasetowych oraz gramofonach więc cośtam mam prawo na ten temat powiedzieć.
A ja dostałem dobre wychowanie i wcale nie zamierzam cie obrażać w przeciwieństwie do ciebie cytuję:
>> Piotr Ryka(Tą wielką trąbę to sam kupiłeś, czy odziedziczyłeś w spadku po dziadku? W każdym razie nie nadymaj się tak, bo coś ci trzaśnie)
Poza tym magnetofony szpulowe jak i kasetowe to moja pasja więc daruj sobie przytaczanie tabelek itp nie wzrusza mnie twoja wiedza na temat bo niestety jej nie masz na dość wystarczającym poziomie aby podjąć dyskusje .
Magnetofony jak napisał ktoś Savage
21:15 / 1 godz. temu
Tu nie chodzi tylko o dźwięk. Nie oszukujmy się kaseta cudem nie jest to tylko kaseta ale i aż kaseta.
I tu najlepsze
Decki to dzieła techniki, perfekcyjna mechanika , rozbudowana elektronika, różne finezyjne głowice, rozbudowane kalibracje.
To trochę tak jak mówić komuś kto kolekcjonuje stare motory, a dziś to są lepsze, szybsze i ładniejsze. ;)
Dziękuje Savage