>>>Wracając do Gotyka to powinien się walnąćw paluchy za czym uderzył poniżej pasa, wiedząc że osoba atakowana nie może się bronić bo jej na tym forum nie ma
Po naszemu obrabiał mu dupę za jego plecami-pewnie chciał bardziej "elegancko" na PW ale mu nie wyszło, no i poszło w eter
Zwyczajnie chciałem poznać opinię innych forumowiczów na temat dziwnego zachowania tej osoby, nie sądziłem że będzie z tego aż tak ostra wymiana zdań, przyznaje rację Gardenusowi, że nie powinienem tego tematu wogóle poruszać
>>>wykorzystujesz go do personalnego napadu na jednego z bardziej aktywnych tu merytorycznie forumowiczów.
Aktywnych merytorycznie czy także handlowo?
Czy mógłbyś Rafaell rozwinąć temat mojej aktywności handlowej? Mówisz o tym że w ostatnich 2 miesiącach sprzedałem w alegro 1 wzmacniacz i 2 magnetofony z mojej kolekcji? Jak inaczej mam się pozbywać urządzeń które zastąpiłem lepszymi lub których już nie potrzebuję
>>>(pluję sobie w brodę ze przeszedłem ze szpulaków i prędkości 19,05 na to g. kasetowe którym się tak teraz podniecacie
To czemu czytasz ten wątek skoro mówimy tu o gównie? Kup sobie naprawdę dobrego kaseciaka i wtedy się wypowiadaj, pozatym nie jest to zbyt kulturalny wpis, a trochę wcześniej piszesz ">>>kultura wymaga ode mnie spokojnej dyskusji."
>>>A od pewnego poziomu jakościowego, zarówno odtwarzaczy do vinyla jak i CD nie ma sensu nagrywać na taśmę bo i po co?
Jak wyżej
gotyk