Jednym z moich planów odsłuchowych na siedemnastego marca oprócz liźnięcia Orfeusza 2 i porównania go do Dziadka będzie przekonanie się jak mają się możliwości zestawu zbudowanego na słuchawkach HE90 ,LST i zestawie głośnikowym w stosunku do wzmacniacza HEV90.
Przetrenowałem już troche konfiguracji z LST i to że HEV90 nie będzie miał łatwego zadanie jestem pewien wiec tym bardziej zaostrza się apetyt i ciekawość.
Minusem i niewiadomą będzie zupełnie nieznany mi odtwarzacz i preamp a one wnoszą ogrom do brzmienia ale myślę ,że na pewno da się wyczuć co w trawie piszczy i odnieść się do własnych doświadczeń.
Dzień i dwa przed podróżą zamierzam odsłuchać płyty które zabiorę ze sobą na kilku konfiguracjach z LST aby mieć jak najświeższy obraz w głowie.
Teraz słucham Rage Against The Machine na 009 i A klasowym Accu.Zamiast opisu brzmienia napiszę ,że nie słuchałem tej płyty już dobrych parę lat a teraz leci już drugi raz pod rząd.
Pierwszy raz mogę czuć klimat Rejdżów wraz z dokładnym odsłuchem kto,jak,co i gdzie gra.
Fajnie,nawet bardzo.