Peace Koledzy :-)
Popieram Yogiego, ma rację.
Temat przenosi się w sferę rozważań akademickich i zatraca swój podstawowy cel, czyli porady „jak to zrobić samemu”.
Bardzo szanuję Waszą wiedzę, ale czy prezentacja kolorowych wykresów lub odwołania do autorytetów przekładają się bezpośrednio na pomoc tym, którzy chcą zrobić, ale nie wiedzą jak?
Spór, „który profil” jest ślepą uliczką. Proszę, piszcie jak je zrobić w domowych warunkach i każdy wybierze to, co uzna za ciekawsze. To zakładka DIY!
W tym temacie (jak w każdym innym) nie ma prawdy ostatecznej. Są jeszcze gusta i indywidualne oczekiwania. Nie wszyscy kochają blondynki, nie wszyscy chcą jeździć mercedesem, nie wszyscy chcą by bogaci - no może wszyscy ;-)
Dźwięk tuby, którą zrobiłem nie spodobał się na naszym spotkaniu. Rzeczywiście Tang Band zagrał lepiej w odgrodzie, ale kolega zestawił ją z Lowtherem w swoim pokoju odsłuchowym i nie może przestać się cieszy z tego, co uzyskał :-D
Czy On się myli? Nie On tego szukał.
Nie zrobiłbym tej tuby bez pomocy przesympatycznych osób z tego forum – Krzysiu jeszcze raz ogromne DZIĘKUJĘ :-D
Zdobyłem, jakąś skromną wiedzę, którą podzielę się ze wszystkimi zainteresowanymi, od tego jest to forum…
Spotykać się, słuchać, oceniać, wymieniać doświadczeniami – do tego zachęcam i zapraszam.
P.S. cały wpis chyba nie na temat Horna – ale musiałem ;-)
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.