Trzeba byc odwaznym, to podstawa w zyciu,trzeba wierzyc w siebie i to co slyszysz,inaczej zgubisz sie w tych ofertach i recenzjach sprzetu,wszystkie sa wspaniale pisza i co wierzysz,nikt z recenzenow nie chce zrobic tabeli gdzie przedstawi co jest najlepsze itd, dlaczego??? wiadomo......
Goodmansy na AS w Warszawie graly w dwoch pokojach u Janusza Sikory i Wojtka Szemisa,mam intuicje ze zawitalem wtedy na ta wystawe, bo nigdy bym nie uslyszal kolumn mojego zycia,graly najlepiej na tej wystawie,dziwne bo byly w innych torach odsluchowych a graly tak samo wspaniale,piekne muzykalne granie,tego czego nie uslyszalem nawet za milion dolarow w innych torach.
Nie moge jeszcze porownac K-1000 do Goodmansow,to zapewnie bedzie inne granie,K-1000 beda grac bardziej uniwersalnie od Goodmansow, to kolumny do odpowiedniego gatunku muzyk, ktory ja uwielbiam(wokal),dopiero do Goodmasow poszukuje kabli glosnikowych np. OPOCC NEOTECH 1952 lub AUDITORIUM 23 ,musze zmienic kolor kolumn, bo musi pasowac do wystroju salonu,postawic na podstawach antywibracyjnych i dac zrobic glosnik wysokotonowy dla J.Sikory,tak ze duzo jeszcze czasu uplynie kiedy je porownam do K-1000,najwazniejsze ze te kolumny zdobylem,to juz wielki sukces w koncu szukalem trzy lata tego idealu,sama radosc ze juz te kolumny w domu.