Hej. Zarejestrowalem sie ze wzgledu na ten temat. Od jakiegos czasu jestem posiadaczem wzmacniacza graham slee ultra linear i sluchawek hifiman he500. Przezylem lekkie rozczarowanie sprzetem "sredniej "klasy (lub nizszej sredniej, cokolwiek) Jest fajnie, ale nie az na tyle bym usprawiedliwil taka kwote. Prawdopodobnie nie ma dla mnie az takiego znaczenia w jaki sposob, a sam przekaz. Planuje wrocic na dol i zatrzymac sie na sluchawkach dokanalowych, uzywanych, do 600 pln. Zanim to zrobie chcialbym jeszcze posluchac combo graham slee jazz club i ulinear z lcd2 i lcd3 i..z ponoc najlepszymi sluchawkami swiata. Sr Omega. Te dwie pierwsze sprawdze i porownam z he500 w salonie. Natomiast Stax Sr Omega, to tylko ..no wlasnie. Jesli, ktorys z was przegladajacych ten temat jest z Krakowa/malopolski ewentualnie Warszawy w ktorej bede w marcu i nie balby sie zaprosic mnie i pozwolic odsluchac ich brzmienia w zestawieniu z phono stage i wzmacniaczem sluchawkowym ktory mam (oczywiscie wezme he500 z soba), to bylbym wdzieczny. Niedlugo umieszcze jakies zdjecie "weryfikujace". Aha interesuje mnie tylko oryginalna Omega, nie z wnetrzem z sr009. Pozdrawiam