'almagra' porusza sentymentalny czas dla audio jakości produkcji odtwarzacza CD SONY, CDP-101 z lat 1983-1985 i w tym czasie hybryd STK080 miał dla rezystancji obciążenia Ro=4R zniekształcenia THD: 0.0004%, czyli produkcja była normalna i wysokiej jakości tranzystory mocy.
Ale od marca 1984roku Ameryka straciła dużo NASA programów i aby jedna i druga Ameryka się nie rozleciała to w USA zaczęli mnie w tym czasie torturować i aż do dzisiaj jest po Ameryce i po smakowicie zdrowym jedzeniu, bo Ameryka nie zapłaciła złota dla Busza i jego Wojciechowskiego, za dodatkowe opłaty obu kontynentów, z czasu początku planety.
Na pocieszenie napiszę że do końca 1994-5 lat produkcji CD odtwarzaczy karuzelowych można się o nie pokusić i je sobie uzdolnić i myślę też mają najlepszą jakość, bo potem od razu zaczęli produkować lipę i tak to od razu wyglądało, kiedy w USA w 1994-5 znowu zaczęli mnie torturować, ale historia lubi się powtarzać i obecnie wymyślili mnie zabijać sądami Kaczyńskiego i jego rodziny Wojciechowskim.
Zatem ta elektronika jest jakoś związana z tym co władza zemną robi.
Podalibyście typ CD odtwarzaczy karuzelowych/ przetworników DAC, z końca lat 1994-5, bo poco komu brzydkie starocie? -pomyślcie z odtwarzacza wychodzi duża taca na 5CD, jak stolnica do ciasta.
Na uwagę tego czasu zasługują odtwarzacze CD o prostszym mechanizmie napędu, czyli takie uniwersalne, na większy rozmiar płyt CD, jak pospolicie są stosowane i tam DAC też są najwyższej jakości i sam chciałem aby mi brat taki załatwił, ale się w jego domu nie uchował i zniknął.