>> frackowiak, 2011-12-08 12:21:00
Mag-napisałem ze wszystkch to nie dotyczy !jak czujesz się syneczku dotknięty to widocznie pasujesz do tego wizerunku idealnie!Na co mnie stać to tobie gowno do tego !!!zajmij się swoimi gaciami!jeżeli wspominasz o wzm chińskich ,to wiedz ze Cary 300SEI własnie tam jest produkowany,jak i wiele innych produktów!uważaj na audiofili z klubu audiostereo ,aby tobie przypadkiem nie wytlumaczyli ze maja lepsze chinczyki niż ty swój drogi sprzęt,z tego co wiem nie jednemu szczeka opadla od porównań!
Ja czuję się Polakiem więc mnie to dotyczy.
Dlatego nie rozglądam się za Chinolami jak ty ,twój jakże prymitywny język wypowiedzi prawdziwego Polaka na wygnaniu pozostawię bez komentarza , widocznie brak poczucia humoru jest twoim nieodłącznym problemem ;-)
Jak czujesz się lepiej po użyciu słów które pozwalają ci być lepszym -
możesz częściej używać takich słów ja nie mam nic przeciwko temu , porostu rozumiem cie znakomicie sam mieszkam poza granicami kraju .
To chyba tobie muszą tłumaczyć ci wspaniali koledzy od Chińczyków mnie nie muszą za dużo w życiu słuchałem i słucham to nie jakiegoś sprzętu ale muzyki na żywo, czego ty nie zrozumiesz.
Nie ma złej pogody jest tylko złe ubranie;)