Szczerze mówiąc ja bym pomyślał o mniejszych i ewentualnie lepszych kolumnach. Ja też bardzo lubię Technicsy i mam ich sporo, ale jako jedyny wzmacniacz to raczej bym nie polecał. Może spróbuj spiąć kablem wejście Power Amp Direct z wyjściem REC OUT w swoim wzmacniaczu, wtedy wybierasz REC SELECTOR tego co słuchasz a korzystasz z dobrodziejstwa tego lepszego wejścia. SU-V670 nawet fajnie mi się słucha, ale cicho. Przy głośniejszym słuchaniu robi się trochę chaotyczny, męczący. Szczerze mówiąc wszystkie znane mi wzmacniacze Technicsa to mistrzami zakresu niskotonowego nie są. SL-PS7 bardzo ładnie gra ze starymi NADami a miałem ich trochę, tak z pamięci to 3400, 3130 i jeszcze jakieś inne plus amplitunery. Te stare NADy mają fajny basik, zresztą w całym paśmie są przyjemne, no fajne są ;)
Stare Luxmany sygnowane DUO BETA też bardzo ładnie grają, mam do dziś L-530 i jest super.
Stare Rotele i Marantze też są też spoko, nawet nie koniecznie najwyższe modele. Do dziś mam np Marantz PM 55 SE, bardzo przyjemne granie. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale może warto coś sobie jeszcze posłuchać, potestować przed zakupem. Z drugiej strony możesz sobie kupić tego SU-MA10 i przynajmniej będziesz wiedział jaki jest. Ja tak mam, coś mnie zaintryguję i męczy, odpuszczam z jakiś powodów a potem i tak wraca ciekawość. Potem kupię, sprzedam i ma spokój ;)