No to ja się dołączam z oceną HTC One, który również gra rewelacyjnie, no i jest znacznie mocniejszy od Samsungów (wysterowanie nausznych do ok. 120Ohmów to żaden problem). Wykonanie to poziom iP5, lepsza bateria, większa moc obliczeniowa, dźwięk - zdaniem wielu - lepszy od Apple, co niniejszym potwierdzam. HTC robi ogromne postępy, bo o ile, One X grał już całkiem dobrze, to następca jest imponuje.
Jedyny zgrzyt - nowy HTC Sense 5 to golizna. Kilka widgetów, poza tym czysty Android. Dla mnie to wada, dla innych, co lubią ustawiać smartfon pod swoje potrzeby przez 2 miesiące - zaleta.
>>Nowe gniazdko sieciowe spowodowało, że nagle miałem mnóstwo dźwięków. Nadciągały z każdej strony, wewnętrznie zróżnicowane, niby razem, ale każdy osobno, w swojej własnej misji.<<