Jak macie panowie takie opinie wydawać to chyba lepiej nic nie mówić. To że lubię dobry bas nie oznacza że nie słyszę jakości. Źle się wyraziłem mówiąc że potrzebuję czegoś co "zmiecie wszystko". Chodziło mi o coś co będzie maksymalnie dobre i ułożone pode mnie, bo słyszałem różne sprzęty w różnych konfiguracjach i nic mi nie pasuje, ale ze sprzętem tak wysokiej próby jak Audeze nie miałem do czynienia. Na temat samochodu to tylko wspomniałem, bo taka jest kwestia pieniężna która jest problematyczna, ale ja wiem czego chcę i nie musicie się wypowiadać na ten temat - to jest temat o słuchawkach. Jak ma pan pieniądze na Orpheuse czy inne hi-endy, to ma pan też pieniądze na dobry samochód na pewno, ale proszę sobie wyobrazić że nie każdy zarabia tak jak pan. To że ktoś nie jest tak osłuchany i obeznany, to nie znaczy że można mu wciskać swój szajs za przeproszeniem.
Co do tych słuchawek typu tych wcześniej, to proszę bez żartów. Już pisałem że nie potrafiły zadowolić mnie o połowę droższe słuchawki podpięte do lepszych urządzeń niż HUD. Wiem czego chcę i że słyszę wiele, ale problem mój z ortodynamikami polega na tym, że nie robiłem odsłuchu żadnej pary, więc mogę się posiłkować jedynie zdaniem majkela które sobie cenię najbardziej. I tego toru się trzymajmy. Możecie panowie polecić ewentualnie coś tańszego do powiedzmy 5000zł za cały zestaw, celujący w moje upodobania. Również będę wdzięczny.
Nie jestem ogólnie za wypożyczaniem sprzętu. Jeśli ktoś byłby tak dobry że mógłby mnie zaprosić abym zrobił odsłuch i wyciągnął swoje wnioski, a akuratnie posiada taki sprzęt, to jestem gotów się pofatygować na praktycznie całym terenie dolnego śląska.
Proszę się nie udzielać jeśli się nie ma do powiedzenia nic, co wniesie jakość w dyskusję. Doceniam wszystkich pomocnych użytkowników.