@Majkel, szkoda, że nie chcesz się podzielić szczegółami swojego odkrycia, no trudno :P W sierpniu może będę w Krk, chętnie posłuchałbym Twojego systemu w całokształcie jeśli będzie taka możliwość. Z wypożyczaniem na razie się wstrzymam bo póki co mam jeszcze trochę "świeżego brzmienia" dzięki Beyerom i nie chcę tego psuć :)
@Przemku daj na luz, John sprzedaje chińskie przetworniki w kawałku drewna bądź aluminium i jak dotąd uwierało to tylko Rolandsingera, który ich jednak nigdy nie kupił (za to przepuścił gotówkę w Niemczech na nieco wzmocnione plastiki) :-)
Myślę, że każdy ma prawo kupować co i u kogo mu się podoba, tak samo jak każdy ma prawo do zaproponowania dowolnego badziewia za cenę jaka mu się zamarzy, a czy ktoś kupi? Jak mawiał nasz były forumowy kolega "dźwięk sam się obroni" ;-) Z drugiej strony jednak Majkel pisząc o swoich badaniach nad dźwiękiem w roli usera-odkrywcy pośrednio reklamuje własne produkty, ale cóż począć, miałby wcale nie pisać? I tak pozostało już niewielu aktywnych użytkowników, jesteśmy bardzo wąskim gronem dyskutantów w ostatnim czasie niestety...