Brodacz, tak zmieniłem pady w LCD2 na welurowe, dodatkowy wydatek 80$. Potem trzeba je jeszcze przykleić do takich dostarczanych kalkomanii na klej, mnie się tak do końca nie udało i po chłopsku sam dokończyłem...he,he.
Brodacz jeżeli planujesz zakup LCD3 to tylko z takimi padami welurowymi a może i z heandband, sam chyba taki dokupię.
Chyba że te skórzane w LCD3 są jednak wygodniejsze i przyjemniejsze w odczuciu. Bo jednak jak dla mnie te w LCD2 to porażka, twarde w odczuciu i nieprzyjemne w kontakcie. Te welurowe są takie neutralne dla skóry, duże upały im nie straszne a dźwiękowo też się poprawia, uczucie większej przestrzeni. Gdzieś w necie widziałem jak ktoś robił testy między skórzanymi i welurowymi, jak znajdę to dam linka. Zaletą dodatkową welurowych jest to że nie przylegają do nich włosy i kurz jak np: w AKG 701 albo Beyerach. Wyglądają też jak dla mnie bardziej seksownie, taki przyjemny zamszyk ale to już własne upodobania. na stronie firmowej można od razu zamówić jaką chcemy wersję wybrać , skórzaną czy welurową albo jakie opakowanie. Dopłacić trzeba za dłuższe śruby do pałąka.
Sam trochę myślę o zakupie LCD3 ale to na przyszłość, wezmę jednak taką wersję welurową.