>> __kot__, 2013-01-12 13:28:25
Nikt nie słuchał czy syndrom dnia następnego wszystkich powalił? :P
Dla uzupełnienia dodam, że playerek to Sony nwz-a846 a muza to głównie rock i klasyczna oraz trochę wokali, pop, metalu
playera masz dobrego, rozdzielczego i naturalnie grającego, bez podbarwień i pogrubień - to idealne źródło do IE8, bo te sennki grają trochę słodkawo, barwnie, ale robia to z wyczuciem, natomiast bezwzględnie nawalają basem, dlatego potrzebują rozdzielczego, zwiewnego, przestrzennego źródła...i tu uwaga o ile nie wierzyłem w wygrzewanie słuchawek, zwłaszcza takich małych, a jednak po długim wygrzaniu bas się lekko uspokoił - trochę zszedł ze średnicy. Średnica kapitalna szczegółowa, barwna, góra w sam raz jak dla mnie - niektórzy piszą, że jest trochę wycofana, dla mnie idealna, przynajmniej nie ma sybilantów...
Szukam w systemie słuchawkowym podobnego dźwięku...i nie mogę jakoś znaleźć.
Tyle o IE8, IE80 nie słyszałem, wyczytałem gdzieś, że w stosunku do IE8, bas jest trochę lepiej ujarzmiony - wyraźniej oddzielony od średnicy, i chyba też niższy, a średnica i góra "lepsze" cokolwiek o znaczy, ludzie piszą, że te różnice są jednak znikome...
Na Twoim miejscu brałbym te IE80 w ciemno, dobrze wygrzał i cieszył się dźwiękiem.