DAC\'a słucham od jakiegoś czasu i nie wiem jak wielkim ograniczeniem dla niego jest Little Dot I+ na chińskich lampach i op-ampie AD8599. W każdym bądź razie aktualnie dźwięk nie jest już obdarty z barw i tak ostry jak na E-MU. Poprawiła się przestrzeń i pojawił się bas, jednak brakuje mi wykopu, dynamiki, zaangażowania, pazura. Wszystko jest niby OK ale nic nie zwraca na siebie uwagi. Myślę, że na razie nie ma co się wypowiadać, może po wymianie lampek na coś lepszego, a najlepiej zakupie adekwatnego wzmacniacza. Póki co cieszę się, że Grado nie brzmią już jak zepsute :) Na pewno dodam coś więcej od siebie gdy tylko będę miał możliwość odsłuchania z czymś lepszym, pamiętam jaki wykop miał Moonlight, pewnie taki dynamiczny i przeźroczysty "rzeźnik" by pasował jak ulał do tego DACa :) Póki co muszę jeszcze trochę pocieszać się na zamulaczu hehe.
@Majkel, dobra robota jeśli chodzi o wykonanie, z dźwiękiem pewnie jeszcze się zdążę przekonać co to cudeńko potrafi, póki co jest po prostu dobrze ;) A z tymi damperami przypomina mi nieco mebel w stylu retro :D