>> Gabriel, 2011-02-24 23:12:03
>> 390n, 2011-02-24 22:33:13
Ach - o to Ci chodzi! - widzisz, nigdy nie podniecały mnie grupy lansowane przez Beksińskiego.
Wszystkie poznane osoby, którym ekscentryk Beksiński objawił się jako autorytet dziennikarstwa muzycznego, były w stanie (nieproszone) wymienić mi większość utworów z jego ostatniej przed popełnieniem samobójstwa audycji.
Beksiński wciąż postrzegany jest w Polsce jako postać pokroju Cobaina. Ekscentryk, buntownik.
Tłumacz był z niego dobry.
Za całokształt pracy dziennikarskiej cenię Jerzego Skarżyńskiego, Abraxas - za ich podejście do muzyki i tworzonych tekstów.
Wszystkie poznane osoby, którym ekscentryk Beksiński objawił się jako autorytet dziennikarstwa muzycznego, były w stanie (nieproszone) wymienić mi większość utworów z jego ostatniej przed popełnieniem samobójstwa audycji.
Chcesz, żebym ja to zrobił? - no problem - prowokujesz? (sprawdzasz mnie?) - nawet jeśli bym nie znał, to ostatnią audycję mam zapisaną i wymieniłbym po kolei (to nie byłoby uczciwe)
Chcesz pytanie - sprawa prosta - jaką grupę Tomek bardzo silnie reklamował, nie tylko w programach, ale i w TR?
O Skarżyńskim mógłbyś napisać, bo zupełnie nie kojarzę faceta.