Audiohobby.pl

GP - Grupa Poznańska

Gustaw

• Gość
10-12-2010, 15:44
>> marcow, 2010-12-10 15:24:02
To mam przygotować siedem stolików?

Z ilością stolików to jeszcze proponuję się wstrzymać. Przez najbliższy tydzień może się jeszcze trochę zmienić.
Warto chyba wyznaczyć jakiś "dead line" na zgłoszenia.

• Gość
10-12-2010, 15:48
>> Radical, 2010-12-10 15:18:12

drewniana lódka lub beczka po wykonaniu są nieszczelne - trzeba je zanurzyć w wodzie

tak sobie myślę o tych drewnianych Grado ... a jeśli woda skrzydeł im doda ....

Żądam usunięcia Cenzury - poważnie.

Goras

• 20 / 5492
  • Użytkownik
10-12-2010, 16:09
Marcow
Kajo ( shigaclon + nos-dac TDA1543 + AVT2850 + HD 600 + kabelki + listwę zasilajacą no-name ) mogę pożyczyć od sąsiada trochę zmęczone ( nauszniki ) Technicsy RP-F30 ale grają ok ??? . Według niektórych to też niezły dzwięk .
Lancaster (wzmak MicSzu , ciastka ??? )
Reactor
Vinyloid
Wargeusz (Soha III + HD650)
Gustaw - Grand Twin PRO oraz HPA Master, kable VdH The First i VdH Name .................... CAL-e :-)
chrees - Stax 4040, mam nadzieję, że dojadą zamówione 2 dni temu lampki Sylvanii, ze Stanów kawałek mają :)
Góras - K400, Elektronika TDS-5, Fostex T40, Yamaha YHD-2,  może jeszcze coś się znajdzie.

chrees

• 1657 / 6104
  • Ekspert
10-12-2010, 16:57
Będą ortodynamiki i DAC na TDA1543: jak dla mnie bomba :)

-------------------------------------------------------------------------------
Obcych ksiąg nie czytajcie. Czego nie wiecie - Księdza pytajcie.
.
Obcych ksiąg nie czytajcie. Czego nie wiecie - Księdza pytajcie.

lancaster

• Gość
10-12-2010, 17:13
Marcow
Kajo ( shigaclon + nos-dac TDA1543 + AVT2850 + HD 600 + kabelki + listwę zasilajacą no-name ) mogę pożyczyć od sąsiada trochę zmęczone ( nauszniki ) Technicsy RP-F30 ale grają ok ??? . Według niektórych to też niezły dzwięk .
Lancaster (wzmak MicSzu , Lector CDP6, T-amp...odebrałem gadzinę godzinę temu po trudach i znojach....jeszcze nei słuchałem, ale własnie sie wybieram posłuchac jak gra z Lowther, moze bedzie jeszcze jeden amp słuchawkowy - nie wiem czy zdążę z obudową )...a ciastka przynosi Kajo :-))))
Reactor
Vinyloid
Wargeusz (Soha III + HD650)
Gustaw - Grand Twin PRO oraz HPA Master, kable VdH The First i VdH Name .................... CAL-e :-)
chrees - Stax 4040, mam nadzieję, że dojadą zamówione 2 dni temu lampki Sylvanii, ze Stanów kawałek mają :)
Góras - K400, Elektronika TDS-5, Fostex T40, Yamaha YHD-2, może jeszcze coś się znajdzie.

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
10-12-2010, 17:32
Oj Lan w taki sposób doświadczać kolegę z ławy szkolnej :). Nie ładnie :) Oczywiście namówię żonę aby na tą okazję upiekła jakieś ciacho to nie będziemy się truć spulchniaczami , przeciwutleniaczami i środkami z pokroju E ......... .

lancaster

• Gość
10-12-2010, 21:17
Od kolegów z ławy szkolnej jestem tym bardziej wymagający, żeby nie było ze cos po znajomosci itp. :-)))
Jaja sobie robie z tymi ciachami :-)

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
10-12-2010, 22:20
Dobra to się z tym ciachem nie zobowiązuje ale pytanie czy jak opcjonalnie przywiozę to czy będzie popyt na nie bo może brać forumowa tak będzie zasłuchana włącznie z " tym co sobie jaja robi " że ciacho wróci ze mną ??? . Czekam za deklaracjami .

Gustaw

• Gość
10-12-2010, 22:23
Na takich spotkaniach sprzętu i muzyki w zasadzie się nie słucha. Gwoździem programu jest właśnie wcinanie ciastek.

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
10-12-2010, 22:26
:) :) :)

lancaster

• Gość
10-12-2010, 22:34
"czy jak opcjonalnie przywiozę to czy będzie popyt "

Możesz na mnie liczyć !:-)
Ja na takie spotkania jade w celach czysto gastronomicznych - puszczam towarzystwo do sprzetu przodem i spokojnie dopadam do ciastek :-D
Jestem z tego znany...na koniec coś tam posłucham bardziej po to by miec moralne prawo opublikowac z góry napisaną recenzję niz z ciekawości :-))))

Kajo, nie namawiaj żony. Serio. Jaja sobie robei jak pisałem, choc jak przywiezisz ciacha domowej roboty to masz jak w banku ze znikną  :-)) Przywioze pewnie jakeies emulgatory jak to ładnie ująłes i luz..., ostatnio Gustaw nas ugoscił ,to są normalne spotkania tak jakbys z kumplami szedł na piwo. Nic z uczty u wielkiego mistrza w Malborku :-)
Tak serio to nei rzucam sie na sprzęt bo trochę się juz tego nasłuchałem, ale nowych rzeczy zawsze posłucham bardzo chętnie.

Gustaw

• Gość
10-12-2010, 22:43
Nie słuchaj Lancastera, Kajo. Każdy kto przyjdzie bez ciastek jest karany obcięciem kabelka, ...... od słuchawek, oczywiście.
Czy możesz przesłać nam "menu" do akceptacji ? Każdy sobie wybierze co i ile będzie chciał i żadnej wtopy nie będzie.
Po spotkaniu możesz wszystkich zaprosić na kolację w Meridianie.

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
10-12-2010, 22:43
Oj Lan :) to ty chyba jesteś tym wielkim mistrzem z  Malborka :) A tak na poważnie to mam kuzyna w Malborku i zawsze jak tam jade to uczta jest jak u wielkiego mistrza . Coś w tym jest :)

Gustaw

• Gość
10-12-2010, 22:45
>> lancaster, 2010-12-10 22:34:17
Nic z uczty u wielkiego mistrza w Malborku :-)

...... a będziesz Ty się jeszcze prosić o pączka z marmoladą, niewdzięczniku !!!

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
10-12-2010, 22:57
Temat własnie obgadany :)  Blacha ciacha " orzechowca " pojawi się na spotkaniu :) Sztandarowe ciasto mojej żony więc jak nie dacie rady to będę miał ciepło :) Nie wiem do której mamy zarezerwowaną salę ale jak pójdziemy na całość to bedzie trzeba zrobić dogrywkę . Ale znając Lana to wciągnie to ciasto i blachy nie bedzie chciał oddać :)