Audiohobby.pl

GP - Grupa Poznańska

lancaster

• Gość
10-12-2010, 23:01
Pączkiem stoły suto zastawione, szlachta polska sie opycha a nam braciom zakonnym ruszyć sie nie godzi ?

lancaster

• Gość
10-12-2010, 23:09
Kajo, czy ja Tobie jakiegoś długopisu albo cyrkla nie oddałem w szkole ?:-)))

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
10-12-2010, 23:26
Lan wszystko OK :) żebyś nie żył w nieświadomosci :)

lancaster

• Gość
11-12-2010, 11:37
Włąsnie tak sobie rpzegladałem wątek od poczatku i stwierdziłem ze rpzegapiłem wpis  z projektem koszuli by reactor.
Panowie, jakby co to ja bym sie pisał. Wiadomo, ze nie na najbliższe spotkanie ale tak ogólnei mozna pomyśleć.
To takie masońskie :-)

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
11-12-2010, 12:46
Lan a bedziesz robił tą obudowe pod ten wzmak słuchawkowy o którym pisałeś ???. Fajnie jak by ci się udało lub może w wersji która umozliwi transport na spotkanie . Wiesz że dla mnie spotkanie to nie tylko powód do spotkania się , posłuchanie muzyki i porównań a ale to że się przymierzam do zmiany systemu . Dlatego tak cisnę . Jeżeli ten twój nowy wzmak to coś dla mnie to działamy . Oczywiście to prośba a nie przymus żebyś znowu nie wrócił do długopisów i cyrkli itp .
Co do koszulek to super sprawa . A jak się skrzykniemy razem i zrobimy wspólny poznański nalot na AS to będzie po zamiatane . Możemy na spotkaniu uzgodnić co dalej robimy w tym temacie .
Odsłuchiwałeś tego t-ampa ??? . Co z dzwiękiem ???

lancaster

• Gość
11-12-2010, 13:48
T-amp jest OK jak za swoją kasę...tzn porównywałem go wczoraj ze wzmakiem 20x droższym....jakieś 3-4KEuro i miał wiecej wigoru, Szwajcar był gładszy i spokojniejszy, chyba jednak na + dla Neumanna. W sumie obei prezentacje mi sie w maire pdoobały...ale 2A3 rozjechała oba wzmaki na naleśnik (nie nagabuję do przyniesienia :-)) niestety...znajomy kupił niedawno Lowther PM5A...wczoraj mnie do siebie zwabił...co miałem robić...ciastek nie było, był browar :-)

T-amp. Oczywiscie przyniosę, ale same słuchawki obsługuje tam inny scalak, nie słuchałem na słuchawkach do tej pory. Musze skombinowac przejsciówkę 6,3mm-mały jack. A swojego wzmaka nie wiem czy przuniose, przysżły tydzień 2 dni mnei nie ma w Poznaniu, nie wiem czy sie wyrobie, w docelowej obudowie na pewno nie, w plastikowej atrapie z elektronicznego moze sie uda.
No i jeszcze 2 rzeczy mam w nim do przetestowania/ew. strojenia przed premierą. Cholerna obciążenie psychiczne, teraz wzmak musi być uwykwincony pod każdym względem, nie interesuje mnie 2 miejsce na podium :-))))

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
11-12-2010, 14:16
To działaj mój drogi Lanie :) aby wszystko było ok na spotkanie :) . Myślę że to dobry czas na to aby ten wzmak pojawił się właśnie na to spotkanie . Konkurencja mocna więc i porównanie bedzie miarodajne . A z tym twoim "obciążeniem psychicznym " to dasz sobie radę , przecież jesteś absolwentem ZSŁ , z tamtąd wychodzą twardziele . Co do pierwszego miejsca na podium to jak dasz z siebie wszystko to masz je zapewnione :) . A taka motywacja dla ciebie żeby ci było raźniej przy działaniach . Ja też się zabieram za swoje klocki aby dojechały ze mną na spotkanie . Lan więc do dzieła :)

marcow

• 1045 / 5560
  • Ekspert
11-12-2010, 15:35
Sama poezja! Czy to nowy trend na forum?

Stoliki rezerwujemy do wtorku.

Cicha własnej(żony) roboty mile widziane, ze swojej strony też postaram się coś załatwić!

Został tydzień, chcecie się dzielić opłatkiem? Czy nie?

reactor

• 1649 / 5545
  • Ekspert
11-12-2010, 18:59
Myślę, że jak najbardziej!

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
11-12-2010, 21:16
Wcześniej rezerwowałem stolik ale jeszcze raz to uczynię . Może zróbmy listę to kazdy się dopisze w intencji rezerwacji .

Marcow -
Kajo - rezerwacja stolika
Lancaster -
Reactor -
Vinyloid -
Wargeusz -
Gustaw -
chrees -
Góras -

lok

• 433 / 6107
  • Zaawansowany użytkownik
11-12-2010, 22:41
Marcow
Kajo ( shigaclon + nos-dac TDA1543 + AVT2850 + HD 600 + kabelki + listwę zasilajacą no-name ) mogę pożyczyć od sąsiada trochę zmęczone ( nauszniki ) Technicsy RP-F30 ale grają ok ??? . Według niektórych to też niezły dzwięk .
Lancaster (wzmak MicSzu , ciastka ??? )
Reactor
Vinyloid
Wargeusz (Soha III + HD650)
Gustaw - Grand Twin PRO oraz HPA Master, kable VdH The First i VdH Name .................... CAL-e :-)
chrees - Stax 4040, mam nadzieję, że dojadą zamówione 2 dni temu lampki Sylvanii, ze Stanów kawałek mają :)
Góras - K400, Elektronika TDS-5, Fostex T40, Yamaha YHD-2, może jeszcze coś się znajdzie.
lok jezeli bedzie zainteresowanie to lampowy Skorpion i hd 600. Postaram się też o jakieś ciastka.

chrees

• 1657 / 6104
  • Ekspert
12-12-2010, 00:06
Byłem dziś chwilę u kolegi marcowa i gorąco namawiam go, żeby wziął ze sobą przynajmniej swój przetwornik i "jakiś" interkonekt :)
Myślę, że mógłby z powodzeniem posłużyć jako referencyjne źródło podczas spotkania.

-------------------------------------------------------------------------------
Obcych ksiąg nie czytajcie. Czego nie wiecie - Księdza pytajcie.
.

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
12-12-2010, 00:25
>> Marcow

Fajnie by było jakbyś przyniósł rzeczony sprzęcik :)

kajo

• 80 / 6106
  • Użytkownik
12-12-2010, 00:29
>> chrees

A co to za marcowowa referencja ??? jeżeli można zapytać ???

chrees

• 1657 / 6104
  • Ekspert
12-12-2010, 00:43
"Jakiś" Chord :)

-------------------------------------------------------------------------------
.