Audiohobby.pl

Black Pearl - Poznań

majkel

• 7477 / 6105
  • Ekspert
11-11-2010, 16:29
Piotr Ryka, ja zrozumiałem, że z Nautilusa chcesz jakieś źródło porwać. Słuchawki dostarczę we wtorek lub środę wcześniej.

Vinyloid

• 2470 / 5320
  • Ekspert
11-11-2010, 18:32
Pyrożercy - ratujcie ! Potrzebuję 2 kondów do zbocznikowania elektrolitów w moim wzmaku. Starych się pozbyłem a nowe okazały sie do d...y. Wartość z przedziału 1uF do 6.8uF / 63-100V. Mogą być MKT, MKP lub MKS jakiejś porządnej firmy, bo gówniane już mam. Raster max 15mm lub osiowe. Jeśli ktoś z Poznania i okolic takowe posiada, to proszę o odpowiedź lub kontakt na PW. Pomóżcie uratować honor Pyrlandii przed Smokobójcami z Krakowa !

P.S.
Wzmak zabieram na sobotnie spotkanie stąd prośba w tym wątku.

lancaster

• Gość
11-11-2010, 18:51
Jak będziesz się wystarczająco kajał to dane Ci będą papierowo olejowe !
Nieco inny raster ale dla chętnego nic trudnego, referencja nie ogranicza się rastrem do marnych 15mm.
Nie wiem czy jesteś przygotowany na topowy dxwięk  ?:-)

Sprawdzę, powinienem mieć też Wimy mkp :-)
Napisz mi jeszcze na PW, teraz zmykam z domu, po powrocie odpowiem wykretnie na wszelkie pytania :-)

reactor

• 1649 / 5546
  • Ekspert
11-11-2010, 18:54
>> Vinyloid, 2010-11-11 18:32:49

Widzisz Vinyloid na naszego wodza zawsze można liczyć, nie ma to tamto!

wiktor

• 2503 / 6105
  • Moderator Działu Słuchawki
11-11-2010, 20:03
Panowie, nie zapomnijcie zrobić zdjęcia z tego spotkania. Siebie nawzajem oczywiście też pstryknijcie! A jakbyście jakie hostessy tam mieli, to w rozdzielczości HR poproszę.

;)

majkel

• 7477 / 6105
  • Ekspert
11-11-2010, 20:11
Zatłuszczonym papierem będą brzmienie ratować. Dokąd ja jadę...

Gustaw

• Gość
11-11-2010, 20:25
>> wiktor, 2010-11-11 20:03:23
A jakbyście jakie hostessy tam mieli, to w rozdzielczości HR poproszę.

Czy wystarczą zdjęcia w toplesie, czy mamy raczej poczekać aż atmosfera stanie się bardziej gorąca ?

chrees

• 1657 / 6105
  • Ekspert
11-11-2010, 20:56
Szkoda, że nie ma na podorędziu tego lepszego (z siódemką w oznaczeniu) wzmacniacza do Staxów...
Może masz jakiś przeznaczony na śmieci Wiktor? :P

-------------------------------------------------------------------------------
Obcych ksiąg nie czytajcie. Czego nie wiecie - Księdza pytajcie.
.

majkel

• 7477 / 6105
  • Ekspert
11-11-2010, 21:51
Hoho, widzę, że agent Krzysztof solidnie pracuje na odznaczenie. :) Sianie defetyzmu idzie Wam, Kolego, jak zwykle znakomicie!

chrees

• 1657 / 6105
  • Ekspert
11-11-2010, 22:06
majkel ---> To już tradycyjnie... Jak zwykle będę zakatarzony, zasmarkany, etc... A defetyzm mam we krwi :)

Stirlitz szedł ulicami Berlina, coś jednak zdradzało w nim szpiega: może czapka-uszatka, może przypięty do piersi rosyjski order, a może ciągnący się za nim spadochron?

.

Ahmed

• Gość
11-11-2010, 22:12
Tych żartownisiów z Poznania to należy potraktować semtexem. Ja nie wiem, Majkel, czy dobrze czynisz w tym swoim wzmacniającym-czaczem, że wieziesz go prawie do samej Rzeszy. Przeca to jak "rzucanie perły przed wieprze" *

*- żarcik

" Pamietaj tez, ze jestes tu dzieki uprzejmosci administracji i moderacji" - Yamnick, moderator audiostereo.pl

Vinyloid

• 2470 / 5320
  • Ekspert
11-11-2010, 23:42
Drogi Administratorze,

Niniejszym uprzejmie donoszę, iż zostały obrażone wszelkie moje przeczucia, wyczucia oraz uczucia, z religijnymi włącznie. Mniemam, że pozostałych ziemniaczanych kolegów również. W związku z powyższym wnioskuję o trwałe lub przynajmniej czasowe zbananowanie Monsieur Kościotrupa z naszej partii za szkodliwy wpływ na poziom debaty publicznej oraz na nieskazitelny wizerunek naszego, jedynie słusznego ugrupowania.
Ze względów bezpieczeństwa proszę również o wprowadzenie embarga na Semtex do Afganistanu.

Ponadto uważam, że wymierzenie koledze Szczupłemu kary porządkowej w postaciu sekskomuniki skutecznie oduczyłoby go podobnych wybryków w przyszłości. Niezbędne wydaje się być przyjęcie uchwały potępiającej bezczelne i wyjątkowo chamskie ataki na naszą wspólnotę i wystąpienie z wnioskiem do Ministra Spraw Wewnątrzkartoflanych o przydzielenie naszemu regionalnemu stronnictwu ochrony osobistej. Przynajmniej na czas sobotniego zgromadzenia Prezydium naszego ukochanego Związku (Pyrami) Napędzonych.

Wszystkich, którzy są za, a nawet przeciw gorąco namawiam do poparcia mojej inicjatywy.

Sincerely Yours,
Patefon

Ahmed

• Gość
12-11-2010, 00:14
>> Vinyloid, 2010-11-11 23:42:20
Ze względów bezpieczeństwa proszę również o wprowadzenie embarga na Semtex do Afganistanu.

Z czym jak z czym ale z embargiem na Semtex to zwyczajnie przegiąłeś. Odbierasz mi podstawowe narzędzie pracy, wielkopolska pyro ? Strzeż się mojego gniewu i gniewu moich lam !!!

" Pamietaj tez, ze jestes tu dzieki uprzejmosci administracji i moderacji" - Yamnick, moderator audiostereo.pl

laufey

• 42 / 5167
  • Użytkownik
12-11-2010, 08:20
Propozycja

mozna by wytargowac od pana np z  WBA zeby wprowadzil jakas znizke dla czlonkow naszego forum:)
na tajne haslo : LAMA :)(badz inne )

jak sie mu zagrozi semtexem to powinna byc znaczaca:)

potargujcie cos w imieniu nieobecnych:)

no i koniecznie zdjecia zdjecia duzo zdjec i nie siedziec mi za dlugo w sobote albo wogole sie nie klasc spac co by w niedziele rano byly pierwsze wrazenia wizualne i odsluchowe:)

pozdrwiam
jay

chrees

• 1657 / 6105
  • Ekspert
12-11-2010, 08:35
Wrażenia wizualne będą zapewne bardziej zbieżne od odsłuchowych. W każdym razie tak dotychczas bywało :)
Tym niemniej szykuje się bardzo fajne wydarzenie towarzyskie.

.