>> w.luczynski, 2010-09-01 22:09:15
(..)A czytając opinię Pawła o Grand Twinie nie jestem przekonany, że wszystko będzie na 200% tak jak np. w Cary czy MBL.
Włodku, Fury nie ma wad jakości wykończenia obudowy tych co GT więc może to byłby dobry wybór? Mocy ma zapas wystarczający żeby pociągnąć każde dynamiki, z dostrojeniem pod Grado nie byłoby problemu, myślę, że Lan mógłby to zrobić bez przeszkód skoro nie słuchając z nim GS\'ów z zupełnie innego klimatu brzmienia utrafił tak, że teraz da się ich na nim z przyjemnością posłuchać chociaż nie jest to jeszcze idealne połączenie, ilość wejść, ostateczny wygląd itd to myślę kwestia dogadania i odpowiednich dopłat ;) Zawsze można dać lepszy potek, ew drabinkę, kondensatory BG itd itp. I co dla Ciebie ważne - zero brumu, jako pre uważam byłby OK :)
Druga opcja, pan Bocianek mógłby zrobić świetne wnętrze, trzeba tylko dopilnować aby użyte zostały elementy najwyższej jakości(ręcznie nawijane trafa, dobre kondensatory, zewnętrzny zasilacz, złocone sockety, wyjście słuchawkowe z zabezpieczeniem, itd), a samemu trzeba by się rozejrzeć za adekwatnym ubrankiem do tego urządzenia, ta opcja wymagałaby więcej zaangażowania ze strony klienta jednak zamawiając w ciemno sprzęt za taką kwotę gdzieś zza wielkiej wody można przypadkiem kupić nieco "powietrza", a tak wiemy za co płacimy ;) Gdybym miał taki budżet to rozejrzałbym się po dziale DIY na AS i tam popytał ludzi o możliwość zamówienia obudowy, gałek itd, a dla WBA zlecił do wykonania samo urządzenie i ewentualne dopasowanie do obudowy zamówionej u kogoś innego.