Majk, naprawdę nie ma jeszcze za co dziękować ;) Najlepszym podziękowaniem dla mnie będzie jeśli całość się Tobie spodoba, inaczej klapa i usuwam swoje konto z audiohobby ;P
Poza tym żaden tam ze mnie fachowiec, są tutaj ludzie znacznie bardziej osłuchani i mający już doświadczenia z bardzo szeroką paletą sprzętu różnej maści. Staram się jedynie opisać to co słyszę w taki sposób jak tylko najlepiej potrafię aby inni mogli przekonać się o tym, że nie zawsze jedna opinia jednej osoby musi być już ostateczną. Dlatego właśnie jednemu Beres muli, innemu 1212m jest ostre i analityczne, jeszcze inny powie, że Grado tną uszy, dla innego zaś ciąć będą CAL!, a Grado okażą się idealne. Ponieważ w moim wypadku okazało się nieco inaczej niż czytałem wcześniej na temat niektórych urządzeń więc to opisałem. W moim odczuciu większość rozbieżności bierze się w zasadzie z doboru poszczególnych elementów systemu, właściwie każdy klocek może zabrzmieć nieco odmiennie w innym towarzystwie, a podobny zestaw do tego, który powoli tworzysz był już u mnie słuchany i tutaj rozbieżności w opiniach nie było więc trzymam kciuki za udany system spełniający Twoje oczekiwania ;)