Ogorek, Grand Twin z pewnością ukaże wszelkie niedociągnięcia źródła, jestem na to przygotowany:) Ale wiesz, chcę po prostu zacząć od tego, co już posiadam choćby ze względu na fakt, że nigdy wcześniej nie używałem zestawu stereofonicznego. I kto wie, czy nie mam bardziej drewnianego ucha niż mi się zdaje, w efekcie taki układ będzie mi wystarczał:) Kartę EMU (bądź Lynx jeśli zajdzie taka potrzeba) zawsze można dokupić w późniejszym czasie.
Oczywiście profesjonalizm producentów obu urządzeń jest wysokich lotów, oferują możliwość wypożyczenia obu urządzeń- Grado_fan daje na to 14 dni, natomiast na decyzję o zatrzymaniu u siebie GT po zakupie mamy 10 dni, co jest oczywiście wystarczające. Nie omieszkam skorzystac z tych opcji.
Natomiast zagwostkę mam wciąż na poziomie transportu i realizacji wyjścia z niego. Ogorek, jak rozumiem sugerujesz wyjście optyczne z integry? Pawle?
Ogorek, co do wycofania średnicy o którym wspomniałeś, to jest bardzo możliwe że mi by taki stan nie przeszkadzał (ocenimy), oczywiście jeśli jednocześnie nie doszłoby tu do straty dynamiki. Ogólnie powiedziawszy ja jestem bardzo uczulony na 1kHz i jego okolicę:)