>> asmagus, 2010-07-02 00:04:59
1. Wątek słuchawki wysokich lotów jest nie do przebrnięcia.
NIE IDZ NA LATWIZNE :)
2. Przeszkadza Ci ten - nie czytaj, nie pisz - dotyczy słuchawek i jest we właściwym miejscu.
NIE CZYTAM ALE POZWOLE SOEBIE OD CZASU DO CZASU NAPISAC :)
3. Jak dla mnie działa, bowiem są propozycje, których nie brałem pod uwagę jak RPF 30. Koledzy pomogli zawężyć wybór wzmaków i DACów... nie żałuję, wątki, które to umożliwiły też nie wszystkim się podobały.
TEMATY TECHNICSOW RPF30 CZY TUDZIEZ PODOBNYCH PANASONICOW TROCHE SIE PRZEWINELO, JEST PARU UZYTKOWNIKOW, PARE OPINII.
4. Od głaskania to mam żonę.
TO AKURAT TWOJA/WASZA SPRAWA...CO TAM SOBIE ROBICIE :) NIE WNIKAM, TEREN SCISLE PRYWATNY
5. Pisanie na forum audio o słuchawkach trudno nazwać zaśmiecaniem.
LUZIK BLUZIK STARY, BIERZ PRZYKLAD Z TYCH CO SIE SMIEJĄ :D
SZANUJE TWOJE ZDANIE, CHOCIAZ W TYM PRZYPADKU JEST INNE NIZ MOJE.
Co do sluchawek to kup te rp-f30, podejrzewam ze na dobrym sprzecie pozamiataja obecne legendy. Tworza sciane dzwięku z mocna podstawa basową i nadmuchana dynamiką, z tym ze tu to wychodzi na dobre powodujac ze noga sama ci skacze. Byly jeszcze jedne sluchawki technicsa ktore wypuscil, bardzo podobne do mdr-f1 sonego. System rowniez dwudrozny. Z powodu duzych wymagan wzmacniaczowych zbyt wielu od nich ucieklo. NIestety nie pamietam oznaczenia.
dynamiki nie maja wypelnienia, dlatego dla mnie to slepa droga, acz sa tacy co widzą w ciemnosciach :)
pzdr