domzz, a jak wypadają DT880 PRO na Fury vs Sensauris? Zdaję się, że niedługo będę miał okazję porównać Fury z Grand Twin\'em m.in na tych słuchafonach :)
Pawlo, szkoda, że sprzedałeś Moon\'a, a miałem chęć go posłuchać. Ciekaw jestem ile wyciągnie z Twoich Denonów Fury i GT ;)
fructo, ja za używane Beyery dałem 750zł ale można taniej, raz nawet za 600 na allegro zeszły, problem w tym, że pojawiają się bardzo rzadko mimo iż są tak tanie. Grado SR80 miałem około roku i w sumie nie polecam ich bo aktualnie w tej cenie można nabyć dużo znacznie lepszych słuchawek chociażby wspomniane CAL! czy Fostex\'y. Myślę, że DT880 PRO będą dla Ciebie idealnym rozwiązaniem bo pasują do opisu jaki podałeś z tym, że będziesz miał jeszcze sporo do wyciśnięcia z nich w przyszłości bo jak koledzy już pisali na lepszych wzmakach potrafią wydobyć z siebie znacznie więcej. Sam aktualnie słucham swoich w połowicznym wysterowaniu i w sumie też jest przyjemnie ale już nie mogę się doczekać jak zagrają na wzmacniaczu docelowym. Życzę powodzenia w zakupach, swoje upolowałem po około 3 miesiącach odświeżania giełdy i komisów i już prawie się z nich rozmyśliłem :)