....>> ductus, 2012-02-09 14:33:25
Nie chcę wywoływać wilków z lasu ...
Duktusie chciałbym się nawrócić, lecz po wieloletniej zabawie z kablami nie widzę światełka w tunelu ;-)
Chyba, ze Ty mi je wskażesz w postaci ciekawego, rozsądnie wycenionego produktu.
Osobiście uważam, że kable maja chore ceny, lecz te dobre i bardzo dobre kosztują niewspółmiernie dużo do użytych materiałów i zaplecza, jakie trzeba mieć do ich wyprodukowania, ale i graja na poziomie.
Napiszę trochę inaczej i zaczepnie :-) Skoro można taniej i na takim poziomie lub podobnym to wskażcie mi tańszą alternatywę kabli i nie tylko, które uważam za wybitne, które miałem okazje długo u siebie testować pomijając oczywiscie chore ceny tychże produktów:
- Shunyata Anaconda
- Shunyata Hydra V -Ray
- Mit Powerbar
- Mit Oracle AC2
- Mit Oracle ZIII
- Mit Oracle V2.2
-Nordost Valhalla AC
Nic co po tych przewodach i kondycjonerze nie zagrało lepiej. I tu nie chodzi o modelowanie dzwięku. Każdy z tych przedstawionych modeli jest propozycja ciężko do przebicia w ogóle.
porównywałem sporo produktów tańszych ( cała oferta Albedo, Tara Labs RSC, Air1, polskie Nele, Gigawaty, okrzyczany, dość słaby Cardas Golden Ref, tańsze mity i nordosty, sporo produktów diy, vovoxy i jeszcze sporo innych. W sumi e około ponad 50 produktów.
Naprawdę jestem ciekaw, co można zmienić.
Trochę nie miejsce na to, ale jakaś posuch w wątku :-)