>Jun
No to wątek ma szansę to zmienić;). Co prawda informacji od producenta wiele nie uzyskałem ale też jakoś o nie nie zabiegałem. Chociaż jedna kwestia mnie nurtowała i zacząłem drążyć ogólnie temat - czy i czym różni się "elektrycznie" wersja za 1300 zł od tej za 3000 zł (oczywiście poza lampami, które można potem sobie samodzielnie zmieniać). Dowiedziałem się wówczas (choć przyznam ton był sympatyczny), że się różni i potem można przysłać taki model za 1300zł do upgrade\'u;).
Jam mam model za 1,3 zł i wiem o jednym z kolegów, który chyba niedawno zakupił wersję za 3kzł. Opinie w prasie zarówno jeden jak i drugi miał dobre. Co prawda w informacjach były nieścisłości ale ktoś (może niedoinformowany dziennikarz napisał to nieświadom?;)) napisał, że obie wersje różnią się ponoć tylko wykończeniem.
Dlatego prosiłem kolegę Jurka aby dał fotki swojego za 3kzł, bo byłem ciekaw tych dość drogich dodatkowych "fajerwerków";). Jurek opisał, że jego Linnart za 3kzł z wyglądu różni się od tego którego fotkę wkleił folab (w wątku o sprzęcie słuchawkowym dla początkujących) praktycznie tym, że w wersji za 3kzł boczne radiatory są czarne a nie srebrne. Ja zamówiłem za 1,3 kzł i u mnie też są czarne;).
Idealną sytuacją byłoby dobranie się do bebechów obu "modeli" i sprawdzenie co kosztuje dodatkowe 1,7kzł.