zyzio
...dzięki za informację, chętnie sobie poczytam i tym RGC-24...
...tak naprawdę jeszcze nic nie kombinowałem w swoim torze bo obecnie po wygrzaniu (naprawdę długim) brakuje mi w odsłuchu tylko jednej rzeczy: wyraźnej lokalizacji źródeł pozornych ale nie wiem czy to wogóle można osiągnąć słuchając sprzętu na słuchawkach ( chodzi mi o taką lokalizację jaką osiąga się bez większego trudu na kolumnach, czyli i w linii poziomej, pionowej i w głąb - no trójwymiarowo, tak? :-)...pozatym mam wszystko pięknie grające, barwa doskonała, szczegółowość idealna, separacja instrumentów znakomita, sprzęt nie męczy uszu bez względu na głośność i długość słuchania, podkręcony bardzo głośno emituje idealną ciszę jeżeli nie ma płyty w odtwarzaczu i między utworami i dynamika też jest doskonała więc PEWNIE Z MASĄ JEST U MNIE OK ( z tego wynika że fabryczny kabel LINNA MAJIKA nie jest zmasowany-dlatego pewnie ma to sobne wyjście na masę jak ktoś potrzebuje to stosuje a jak nie to nie i z tego co widzę wzmak słuchawkowy LINNART jest zmasowany a w moim systemie są tylko dwa klocki: wzmak słuchawkowy i cd LINNA).....
...więc nie wiem czy nie gonię niemożliwego czyli wyraźnej trójwymiarowości w systemie słuchawkowym ;-(