"
Lancaster
Nie będę przekopywał Forum w poszukiwaniu twojego wpisu do Rolansingera. Jako w miarę przytomny i piwa nie pijający obywatel, powinieneś z grubsza pamiętać, co do kogo i z jakiej okazji piszesz. A co do piwa, to sam zdaje się parę razy przyznawałeś, że nie jesteś w formie do dyskusji z uwagi na okoliczność łatwą sobie do dośpiewania.
Jeżeli chodzi o listę Mahlera, to zawiera wiele celnych spostrzeżeń, ale jest tam także sporo miejsc mogących kogoś bardzo wprowadzić w błąd. I dlatego, mimo iż podniecająca dyskusję, wydaje mi się przynosić więcej szkody niż pożytku. Z moją listą pokrywać się nie może, bo jak już napisałem, nie ma mojej listy.
Co do orto. Słuchałem raz jednych, przysłanych przez kogoś, kto odszedł z tego forum na skutek wspaniałej zaprowadzonej tu przez Ciebie swego czasu moderacji. Jest na Audiostereo recenzja, każdy może sobie znaleźć i przeczytać, by przekonać się, czy mam coś przeciw orto.
"
Piotr zdecyduj sie czy piszę po piwie, czy nie po piwie, czy masz bujną wyobraźnie w temacie, czy nie wiesz. To raz.
Jedyny wpis Rolandsinegera jaki znalazłem ze słowem "popieprzony" w wyszukiwarce to :
"U mnie byś długo nie popracował.
A kreatywni ludzie w waszym rozumieniu to pracują w ognisku dla sierot, jako animator wychowania plastycznego po ASP, albo podskakują na Przystanku Woodstock marząc o byciu wielkim architektem. Szkoda, że za tę wielką kreatywność nikt nie płaci.
W naszym popieprzonym kraju się niczego poważnego nie produkuje, fabryki to montownie gotowych elementów wymyślonych w USA, Japonii lub gdzieś w starej UE. Jeśli macie na myśli taką kreatywność, to lepiej pakujcie walizki.
2010-06-17 / 23:12"
Ze zwrotem "całkiem popieprzony" nie znalazłem nic.
Więc albo pisz o faktach albo daj sobie spokój przynajmniej wtedy kiedy bez problemu można temat sprawdzić.
To tyle ad personam.