>
Tare 0.8 rca akurat znam i mogę potwierdzić, ze to bardzo fajny kabel.
@lancaster, już dawno nie mogłem się z Tobą zgodzić, nareszcie cośkolwiek koherentnego w opiniach. ;) Nie wiem do czego Wy wpinacie te HD650, ale jeśli Conducfil jest downgradem, to ja nie mam pytań. :)) Pierwsza sprawa to taka, że kabel Sennheisera ma problem z focusem, przepala barwy i przerysowuje. Zdążyłem się zorientować, że Tobie taka prezentacja odpowiada - no offense i bez urazy. Mamy inną koncepcję prawidłowego dźwięku. Sprawa była dla mnie oczywista widząc Twój zachwyt nad dźwiękiem W5000 z Holdegrona, kiedy to średnica już traciła kontrolę i wchodziła w spłaszczające dynamikę przestery. O ile różnie się w poglądach nieco od osób jak Rolandsinger, fallow, Rafaell czy GRADO_Fan, to w kontekście Twojego postrzegania wszyscy wymienieni odbierają dźwięk podobnie do mnie. Piotr Ryka mam wrażenie, że też, ale na pewno ma nieco inne upodobania. Tara labs 0.8 i The Zero RCA to świetne kable bez względu na ilość voodoo w nich siedzącą, a poziom Vovoxa Textury RCA można sobie wydłubać przy całkowitym budżecie materiałowym poniżej 200zł.