John, przecież Ty słuchasz po XLRach, więc nawet nie wiadomo, czy u Ciebie te ekrany "grają". U mnie sprawę zawalił bardziej jack Furutecha niż odpięcie ekranów. Opisałem to w wątku o Black Pearl. Tyle że dzisiaj przy okazji składania kolejnego Black Pearl z uprzednio używanym modelem potencjometru Alpsa zrobiłem sobie roll-back w kwestii konstrukcji wzmacniacza, tzn. przetestowałem wszystko co było kombinowane, gdy T1 miałem już "spieprzone", a PS1000 jeszcze u mnie nie było, i prawda wyszła taka, że w kwestii samego wzmacniacza należało poprzestać na pierwszym pomyśle filtru EMC. Reszta poprawek miała sens, więc zainteresowanym mogę podać przepis na przełożenie filtra EMC i wysłać odpowiedni gadżet, albo przerobić to kiedyś w ramach darmowego update\'u.
Co do kabli Vovoxa, w przypadku RCA Initio i Textura to nie jest tak, że ten drugi jest rozwinięciem tego pierwszego. To jest po prostu inne granie, a o wygrzanie bym się nie martwił, bo te Vovoxy ciągle grają w jakimś zestawieniu w Nautilusie.