Audiohobby.pl

Ostatnio obejrzane.

magus

• 20990 / 6255
  • Ekspert
28-12-2012, 17:11
to mówisz, że ten Pasikowski nakłamał? faktycznie emocjonujące!
Odszedł 13.10.2016r.

• Gość
29-12-2012, 01:43
>> 4m, 2012-12-28 17:17:40
Pokłosie - bardzo dobry film, również polecam :)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=p7HVAtRaLZ0

• Gość
29-12-2012, 01:45
Swoją drogą, mam wrażenie, że facet zwariował

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=fTw0aDkaoOM&feature=fvwp

magus

• 20990 / 6255
  • Ekspert
29-12-2012, 11:11
>> E-g-o-n, 2012-12-29 01:45:34
>Swoją drogą, mam wrażenie, że facet zwariował

oczywiście, że tak
jeżeli facet przez kilkadziesiąt lat intensywnie ... pali głupa (zbieżność nieprzypadkowa) i raz twierdzi, że w swoich ocenach świata kieruje się moralnością i względami społecznymi, a raz, że mamy wolność i kieruje się jedynie własnym widzimisię, to w pewnym momencie musiał stracić kontakt z rzeczywistością
efekt się pogłębia, ponieważ w naszej rzeczywistości medialnej mało kto zdecydowanie zmusza Urbana do konfrontacji jednej jego osobowości z drugą - dziennikarzom nie przeszkadza, że facet sam nie wie kim jest - zatroskanym społecznikiem czy rozwiązłym, nomen-omen, satanistą
ostatnio został nawet autorytetem i regularnym komentatorem ITI

to samo prawdopodobnie czeka Janusza, a także naszego 4m
Odszedł 13.10.2016r.

• Gość
29-12-2012, 22:39
Forem - zrób mi tę przyjemność i zmień awatar w przyszłym roku, na jakiś bardziej przyjazny otoczeniu/środowisku - np.

Gustaw

• Gość
30-12-2012, 12:47
>>The Holy Mountain Alejandro Jodorowsky :)

Satanista oglądający filmy okultysty. Czarnego kota sobie wypatrosz to będzie do kompletu :)

Oglądałem kilka fragmentów różnych filmów Jodorowskiego i nie znając jeszcze prywatnych upodobań reżysera, da się wyczuć, że z facetem pod względem psychiczno-duchowym co nie jest w porządku. Psychomagia, tarrot, sny.... itp, itd.
Jednym słowem szemrana postać. Jego filmy są i może ciekawe ale w mojej opinii raczej dla dewiantów. Ja ich nie trawię.

Podobna sytuacja jest z Gigerem. Trzeba mieć zdrowo nawalone pod deklem aby stworzyć tak dobrą scenografię biomechaniczną jak do  Alien 8. Czym się zajmuje Giger oprócz grafiki? Oczywiście okultyzmem.

• Gość
04-01-2013, 02:19
Złotouści (Silver Tongues) 2011

Czyli potęga manipulacji? Manipulacja jako idea?
Film budzi mieszane uczucia, ale chyba warto
Najlepsza pierwsza historia (miesiąc miodowy) - mistrzostwo.
W sumie film budzacy skrajne uczucia, ale chyba warto.

Gustaw

• Gość
04-01-2013, 09:26
Faktycznie dało się oglądać.

• Gość
04-01-2013, 22:55
Laska czy żona?

• Gość
04-01-2013, 23:03
No to nie przekłada sie na film!

A ja tymczasem... Pan wzywał Milordzie? (po raz czwarty) :)

• Gość
04-01-2013, 23:05
Oprócz tego Mata Hari z Gretą Garbo i Ramonem Novarro z 1931 roku w jakości DVD, oraz hobbystycznie 4 kolejne Chapliny, bo robiłem napisy.

• Gość
04-01-2013, 23:30
No i Salome z 1923 roku. Z 44 letnią Ałła Nazimową, która dopóki nie pokazuje twarzy ma rzeczywiście figurę nastolatki (mniam).
Ekspresja niemiecka skrzyżowana z Lady Gaga.

Do tego grają sami pederaści - Jan Chrzciciel wygląda na niegroźnego zboczeńca, natomiast Herod na pedofila, któremu ktoś zostawił pod opieką akcje "Lato w miescie".

Wszystko w hołdzie Oscarowi Wilde\'owi, na podstawie którego sztuki powstał film.

Pieknie odrestaurowana kopia w 2002 roku.
Doskonała muzyka Marca-Oliviera Dupina. Polski akcent - na oboju gra Jacek Piwkowski.

Napisy - egon :)

• Gość
04-01-2013, 23:33
Oglądałem też koncerty Europe i Toto, ale nie dałem im rady dłużej niż 15 minut. Jutro Van Halen i Alphaville :)

A ja własnie sprzedałem z 1000 płyt dvd i odkryłem box z koncertami Stonesów, Ceam, Jethro, Purpli ACDC Zeppów itp :)

• Gość
05-01-2013, 00:59
Fuj!

• Gość
05-01-2013, 07:58
Hatfields & McCoys

Dwaj przyjaciele z czasów wojny secesyjnej, Anse Hatfield (Kevin Costner) i Randal McCoy (Bill Paxton), po powrocie w rodzinne strony popadają w konflikt. Spór rozprzestrzenia się na całe rodziny Hatfieldów, mieszkających w Zachodniej Wirginii, i McCoyów zamieszkujących sąsiadujący stan Kentucky. Narastające kłótnie, groźby i nienawiść prowadzą do wieloletniej wojny pomiędzy oboma klanami, w wyniku której dochodzi do tragicznych wydarzeń.

Tyle oficjałki - Są trzy części i wszystkie wbijają w fotel. Costner jako Diabeł Anse jest doskonały i Bill Paxton na dodatek.
Całość w przygaszonych kolorach, Wendetta rujnująca rody, podobno autentyczne.
Nie mogłem sie napatrzyć. Świetnie zagrane i zrealizowane.

Całość oczywiście do obejrzenia na chomiku Pies-Andaluzyjski.