>rekin
" Jeśli mi czas pozwoli to pewnie jakoś na wiosnę wproszę się do Ciebie i z przyjemnoscią posłucham Twojego systemu. "
Nie tyle o system chodzi, a o posluchanie monitorow. Jestem na etapie przesluchiwania wzmakow, zanim cos na dluzej sie zdecyduje. Ostatnio moj faworyt, to taki na lampach 845 zbudowany z wykorzystaniem podzespolow z Music Angela MA845. Ale jeszcze chcialbym posluchac innych, niz te do tej pory przesluchane. Dlatego kupuje, sprzedaje..., ale zawsze cos na stanie do napedzenia jest, choc zdarzyl sie krotki okres, ze bylem bez wzmaka.
Dopiero na wiosne...? Toz to tylko jedna godzinka jazdy pospiecha. Popytaj lancastera - sluchal u mnie monitorow. Zreszta paru innych z Poznania rowniez - opinie pokrywajace sie.
"... pograsz obie chwilkę na basie (Ampeg + 4x10 Eden + bezprogowa 5-tka Carvina lub japońska Aria). "
Hehe...zbyt dlugo juz tym sie nie zajmuje. I do tego jeszcze bezprogowa 5-tka ? Paluchami moze bede trafial..., ale obok :-) Toz ja zawsze tylko na czworce progowej i mysle, ze gdybym nawet jeszcze aktualnie pogrywal, to pewnie nielatwo byloby sie przestawic.