Witam,
Dotarły do mnie moje k340 ( te za 350 ), pady ze tak powiem wgniatają sie po sam plastik wiec sa definitywnie do wymiany, mam wersje z mocniejszym bas\'em ( wedle tego co doczytałem na head fi jest tak : wersja z zieloną obudowa przetwornika dynamicznego jest wersja lżejszą, u mnie jest srebrny ). Znajomy który kupił te słuchawki z tej drugiej aukcji za 200zł ma wersje teoretycznie z mniejszym basem bo to to z tyłu ma zielone, za parę dni porównamy te słuchaweczki, pewnie będzie można jakieś wnioski z tego wyciągnąć.
Napędzam je u mnie CD 650 w połączeniu z Zero dac\'iem i jak sobie pomyśle ze one mogą grac znacznie lepiej to aż mnie dreszcze przechodzą ;), bo narzazie mogę szczerze powiedzieć ze nic lepszego nie słyszałem.
Wymieniłem te sznureczki co miały podtrzymywać słuchawki na głowie, wogole nie trzymały, jako ze nie znalazłem odpowiedniej gumki do włosów w okolicy musiałem sie zadowolić gumką recepturką, trzyma niezłe, ale zaraz tez pewnie nie będzie trzymać.. Dalej idąc w kwestie wygodny, przez zniszczone pady ucho cały czas napiera w ten plastikowy grill, nie powiem ze po wczorajszym maratonie z nimi moje uszy cierpiały. Rano sięgałem po płatki które zostały mi po hd25 ( te takie co pod padami są ), zarzuciłem na k340 i po cierpieniu, dźwięk tez odrazu sie przyjemniejszy zrobił, góre wybiło do przodu, a reszta sie ładnie skremowała ze tak to nazwę. Kombinował ktos w ten sposób?