Mikrofon w chińskim telefonie ;) I siedzę między kolumnami, bliżej prawej. Więc dźwięk na filmie nie ma nic wspólnego z tym, co słychać na żywo w prawidłowym miejscu odsłuchu.
A Ty Wojtku jak nagrywasz swoje filmy?
Dlatego pewnie Twój Canon daje taki dobre efekty.
I to jest dobra koncepcja. Muszę też w ten sposób pokombinować. Dzięki!
Cytat: chorazy3 w 28-05-2021, 21:26Dlatego pewnie Twój Canon daje taki dobre efekty. Ja podłączam z wyjścia magnetofonu do aparatu kablem bezpośrednio.
W ustawieniach aparatu film reguluje poziom sygnału audio-tak?
Cytat: AUDIOTONE w 28-05-2021, 21:37Cytat: chorazy3 w 28-05-2021, 21:26Dlatego pewnie Twój Canon daje taki dobre efekty. Ja podłączam z wyjścia magnetofonu do aparatu kablem bezpośrednio.Jeśli można to skorzystam z tego pomysłu-jak się okaże dobry -to nie będę musiał kupować mikrofonu. Teraz w kwestii przewód( 2xchinch-1x jack stereo mini)- wtykam chinch do magnetofonu wyjście a w aparacie fotograficznym wejście mikrofonowe.W ustawieniach aparatu film reguluje poziom sygnału audio-tak?
Cytat: Wojciech7 w 28-05-2021, 22:08Cytat: AUDIOTONE w 28-05-2021, 21:37Cytat: chorazy3 w 28-05-2021, 21:26Dlatego pewnie Twój Canon daje taki dobre efekty. Ja podłączam z wyjścia magnetofonu do aparatu kablem bezpośrednio.Jeśli można to skorzystam z tego pomysłu-jak się okaże dobry -to nie będę musiał kupować mikrofonu. Teraz w kwestii przewód( 2xchinch-1x jack stereo mini)- wtykam chinch do magnetofonu wyjście a w aparacie fotograficznym wejście mikrofonowe.W ustawieniach aparatu film reguluje poziom sygnału audio-tak?a po co ?