Melo, mowisz o wycieczkach personanych ? Jakich ? pzeciez piszesz wprost ze robisz lepsze transmisyjne od obecnych na rynku, a ja serio nie mam nic przeciwko zeby tak faktycznie bylo.
Gdzie pisze wprost ze robie lepsze linie niz na rynku? Ja pisze o tym, co mi sie nie podoba w tym co jest na rynku, a to jest zasadnicza roznica. Wielokrotnie pisalem, ze nie podobal mi sie bas z PMC i tylko raz mialem okazje sluchac takiej prezentacji, ktora byla spoko.
Poza tym piszesz o swoich jedynieslusznych wyborach w zasadzie uzasadniajac je powyzszym (tryb orzekajacy bez pomiarow na ktore sie powolujesz np.) i niczym poza tym.
Powiem tak....trzymam kciuki ale pozwole sobie pozostac niewiernym tomaszem do czasu az nie dane mi bedzie sie przkonac ;-)
Przeciez ja nie oczekuje tego, zebys sie ze mna zgadzal. Oczekuje jedynie tego, zebys nie uzywal przesmiewczego tonu w moim kierunku i tyle.
serio Melo nie widze potrzeby jakies naparzanki, troche w zyciu posluchalem, wiadomo nie slysze tak dobrze jak Ty bo inaczej tez bym sluchal transmisyjnych a nie jakichs fulli czy hornow - to chyba proste :-D
Czy Ty sam siebie czytasz Lan? Nie chcesz naparzanki ( ja tez jej nie chce, bo to nie ma zadnego sensu ), a zaraz dodajesz kolejna szpile. Czy jak sie z kims nie zgadzasz, to zawsze musisz na koniec dodac przesmiewczy ton wypowiedzi?
Andrzej Kisiel tez Tobie kulał, jak napisalem Tobie ze mierzył glosnik po ktorym jexdzisz i sie facetowi podobalo a w kazdym razie nic mu nie skrzeczalo jak orzekłeś to napisales ze byl mily....mam szczescie do milych ludzi ;-)
ale zalozenie ze kazdy slyszy jak on sam jest tu pewna furtką pozwalajaca kazdemu utrzymywac ze slyszy najsłuszniej.
Mi to do niczego nie potrzebne wiec moge napisac bez spiny ze nie potrzebuje sie pozycjonowac, wazne ze dobrze mi sie slucha :-)
Mnie nie interesuje to jak slyszy Andrzej, mnie interesuje to jak ja slysze i co mi sie podoba. Wypowiadam swoje zdanie i ani Andrzej, ani Ty, ani nikt inny nie musi sie z tym zgadzac. Na tym polega wolnosc wypowiedzi. Chyba, ze po prostu nie mozna wypowiedziec zadnej niepochlebnej opinii na temat tego, w czym maczales palce, bo z automatu bedzie atak z Twojej strony. Tak to wyglada Marek. Dlugo jestes w branzy i jeszcze nie zrozumiales, ze nie wszystkim to co robisz przypadnie do gustu? Szanuj kazda opinie, szczegolnie negatywna, bo tylko dzieki nim, bedziesz mogl zrobic cos nastepnym razem jeszcze lepiej.