...
Będzie nam niezmiernie miło gdybyście zechcieli podzielić się Waszą subiektywną opinią na temat przewodów 2RCA WireWay.
...
Uzupełnienie relacji.
Był jeszcze jeden bardzo miły epizod, na sam koniec spotkania, tuż przed rozejściem się.
Panowie Łukasz i Jakub, (jeśli się nie mylę), którzy reprezentowali AVstore, wręczyli każdemu uczestnikowi plastikową reklamówkę.
Ja musiałem spakować jeszcze swój sprzęt, tak że zawartość, obejrzałem dopiero w domu.
W środku była ulotka reklamowa, wizytówka firmy, gustowny, zielony otwieracz do piwa i interkonekty firmy Wireway.
Kable podłączyłem do swojego sytemu dopiero po kilku dniach. Spiąłem nimi odtwarzacz Toshiby ze wzmacniaczem Sansui G-9700.
Wtyki na gniazda wchodzą lekko i siedzą pewnie. Przy wyjmowaniu nie trzeba się z nimi szarpać.
W moim odczuciu interkonekty Wireway, to tzw. "jasne kable".
Gdy one były w systemie, góra pasma była lekko wyostrzona i jakby bardziej rozrzedzona, co w efekcie powodowało, że dźwięk odbierałem, jako jaśniejszy i bardziej napowietrzony niż wtedy, gdy do systemu podłączone były moje kable (te konfekcjonowane i samoróbki). Lokalizacja źródeł dźwięku była w porządku.
Nie odnotowałem też bałaganu na scenie, tak jak w przypadku "markowych" kabli pewnej firmy, które przy tej okazji sprawdzałem.
Myślę, że jak ktoś chce rozjaśnić dźwięk swojego systemu, to te kable będą w sam raz.
Mogę jeszcze dodać, że są całkiem porządnie wykonanie.